väska

ni vet min väska från nuknuk jag beställde hem?
den fick vi hem igår och den var ju mini liten, så den ska tillbaks och nu får jakten på en väska fortsätta, såå. Någon som vet en bra sida där jag kan beställa hem en fin & stor väska? :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Rebecca

tipsade på sin blogg om att man kunde göra "chips" i micron. Jag hittade lite potatis liggande hemma och och i sammband med min middag snodde en för att testa. Gud vad gott det är! Jag gillar inte chips i vanliga fall, men detta är liksom inte chips på det sättet utan mer något salt, knaprigt och underbart gott!Allt du behöver göra är att skiva potatis TUNNT och salta (jag använde flingsalt) och krydda om du vill det. Sedan lägger du skivorna på en tallrik och micrar på full effekt. Men håll koll, för du kan inte lämna dom där utan öppna microvågsugnens lucka och "vädra" och vänd på "chipsen" men små mellanrum. När dom har blivit knapria och fått lite färg är dom klara!Enkelt och jättegott!

tar bara 1-2 minuter och sedan har du goda och nyttiga chips!jag rekomenderar er verkligen till att testa detta. Men gör inte för många på samma gång utan gör det i omgångar!

2010-01-16 @ 23:02:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0