power point!

hejsan :)
nu är jag i skolan, nu har vi lunchrast och jag ska snart gå & äta men det är för mycket kö så vi käkar senare. Efter maten har vi svenska då vi ska fortsätta med våran power point. Men jag & nathalie har ingen data så vi är hemma hos nathalie ist och jobbar och det är bättre ;)
Idag ska jag på begravning..♥ min låtsas morfar är det tror jag som har dött så ska dit vid halv 2 så slipper halva skoldagen (yes!)
Mitt internet där hemma har ännu inte börjat funka men det gör det väll snart xD saknar ju det ;) hehe.
Aja, nu ska vi nog gå och äta för magen kurrar sönder ^^
Ha en fin dag idag! pussar ;*


första advent = paakeet (a'

Stan var fyllt med människor, ljus i fönster och regn. Vi kom in i stan vid 5 då vi började att kolla runt i massa affärer men hitta bara ett par strumpbyxor. Men man träffa ju massa folk man kände ^^
Vid halv sju efter att gått runt i stan så satt vi oss på en kina resturang och käka, oh det var gott :) sen hem och fixa med engelskan. Nu är jag iaf klar och har skickat mitt arbete till min lärare!

Idag är det ju första advent, bara fyra veckor kvar till julafton :D
varje söndagsadvent får vi paket så idag fick vi detta!


julmarknad!

igår var det riktigt roligt :D
först vid sex kom alla. Då kollade jag & alice tv^^ efter det blev det mat och julgodis i mängder! Sen så spelade jag & alice gitarr ;d hehe. Bäst på det! ;)
lite senare när det mörknade gick vi ut och gjorde dunkgömme men det sög så vi gick bara runt lite. Hm.. sen hände inte så mycke mer, jag, alice och calle satt bara på mitt rum och snacka, skratta i mängder för vi druckit 4 liter cola (jag drack ttyp två liter (H)), sen kittla dom mej hela tiden -.-. Det var den kvällen, vid halv 2 gick alla hem så då somnade jag.
Idag ska jag in till stan för dom har nån julmässa :) så ska in dit med mami och köpa julklappar :D





fina ögon vaa? (A'




nu ska jag käka julskinka :)
pusspuss^^


man känner ju sej lite...

duktig!
innan vart jag och alice ute och sprang! blev skit varm så när jag kom hem var det duschen direkt! sen städade jag och nu har jag ätit lite julgodis och så. Myys ;d

juno

Igår så var jag och nathalie nere på stranden och skulle ta bilder. Men det blev inga bra för det regnade så kameran var blöt och allt blev bara skit! Det "roliga" med saken var att vi först cyklade ner till stranden med allt, sen så när vi var där nere och skulle ta kort så funkade inte kameran? ah, då märkte vi att batteriet inte var i. Då fick vi cykla tbx till nathalie och hämta batteriet och sen tbx till stranden igen i regn! Närvi kom ner så var det inte kul för bilderna blev dåliga så vi cyklade hem igen. Då gjorde vi varm oboy och kollade på en film som heter juno. Den här filmen juno har jag viljat sett länge men aldrig haft den. Om ni kollar längre bak i arkivet har jag skrivit att jag ville se den men hade inte den. Men när vi var på ullared så köpte alice den så igår så dåg vi äntligen den! :D



god morgon!

Nu har jag vaknat och känner mej utvilad och det behövs för idag måste jag städa, dammsuga och hjälpa till och fixa lite till ikväll då vi ska ha den fest som vi har vaarje år. I år kommer 34 personer så det blev mkt att fixa.
Igår kväll så var jag och Alicce hos mina kusiner där vi kollade idol, åt godis & spela wiii fit! det var grymt kul ;d man tränar typ arobic, yoga eller musklerna. :D
en riktigt rolig sak som jag önskar mej!
efter att ha spelat det i nån timme och vart heelt slut så kollade vi vem som åkte ut ur idol. mariette - riktigt tråkigt faktiskt för hon kommer ju från halmstad här jag bor :( men fyra i idol är trots allt inte dåligt!


wii fit brädan!


stranden


nathalie satt en lapp i pannan på mej -.-

Nu är jag hos nathalie och vi har käkat och kollat bilddagboken (Y'
nu ska vi dra ner till stranden och fota till vårt arbete ;)
pussar♥

läsare!

jag har ju inte bloggat på flera dagar, men ändå så håller statistiken '' i sig'' ^^ ja, ni fattar ;)
asso.. jag har samma läsarantal som vanligt även fast jag inte bloggar. Skit kul :D hehe..^^
men fortsätt läsa bloggen för mitt internet kommer snart upp igen och då blir det som vanligt igen! :)

lunchrast

hejsan. Nu är jag hemma hos Nathalie. Lunchrast ni vet ;)
Idag har vi haft lektioner blablabla.. vem bryr sej?! ingen.
Vi ska ha en till lektion sen slutar vi, då ska jag och nathalie dra ner till stranden och fota till ett arbete vi gör i skolan. Handlar om vatten så vi ska fota havet. Efter det händer något kul kanske? bilderna kommer säkert upp :)

ikväll!
ska till mina små kusiner och passa dom med Alice, kanske att jag kan låna deras data och blogga ;d

Nu ska dom andra blogga så ni kan ju ta er en titt i deras bloggar nathalie iza


nathalie

Hejsan :D
nu är jag hemma hos nathalie med Alice. Idag var vi i skolan till kvart övet två och det var fett lamt så efter det stack vi hem till Nathalie. Snart ska jag på barngympa med Iza så då kommer dom och hämtar mej. Efter det hem, internet kanske funkar då. Vi får se ;)
nu måste jag gå på toa och sen ska vi åka ^^ pusspuss

ugly betty & dh

Ikväll har jag hållt på med engelskan. Nu kollar jag ugly betty och desperate housewifes. Ja ni vet hur mina tisdagar ser ut ;)
Nu ska jag fortsätta att kolla, hörs någon gång imon. Pusspuss ;*

iza, kolla din mobil! det står i smset om torsdag så svara när du ser detta. Måste berätta vem som kommer xD


voddle

hejsan sötnosar :D
nu är jag hemma hos nathalie och har vart det ett tag men har gjort en sak ;)
vill ni veta vad? :)
spelat in en film till voddler, för er som inte vet vad det är att du kan kolla massa filmer helt gratis! men först måste man ha en "invite" till det. Ah precis som spotify men man kan kolla film ist för musik så det är det jag och nathalie har hållt på ända sen tre då vi sluta. Men nu när vi skickat in en bidrag är det bara att vänta till imon den kommer upp på sidan då alla ni får rösta på vårat bidrag ;) hehe xd
Nu måste vi iaf plugga engelska -.- vi ska ha nått jävla föredrag för klassen om ett land. Själv skriver jag om england och det ska vara klart om en vecka exakt så det är bara att sätta igång xD

lyssna på denna låten medans jag pluggar. För den är bra :D

it work :D

yes! mitt internet funkar nu :D
idag har jag gått i skolan tills halv 4 -.- efter det blev det hem till Calle och baka kladdkaka och kolla tv xD
vid sex gick jag hem och åt och nu kollar jag ullared, bästa programmet ever eller?! :p hahah nej, men dom är ju bara för roliga. Gubben på tv sa tex, nyss såhär: ja, om man har läst igenom allt i tidningen... då kan man ju läsa om det igen!
omg, knäcker mej här :p

bah så ni vet så är jag ju såhär bäst på det med sladdar, så nu är min borta igen :( men ska leta efter den så ni får se min snygga julgran ;)
Aja, nu ska jag fortsätta att kolla på ullared, och ni vet. Blir det ingen uppdatering på länge så är mitt internet inte igång ^^

neew moon

lalalalala :d vet ni vad jag ska göra ikväll?
jag ska kolla new moon och se snygga edward :D :D
så snart ska jag åka!

men nu har jag städat klart och det blev fint, har satt in julgranen oxå och det blev riktigt niice ;d hehe. Fast vi hittade ingen rosa julgran för dom var slut så det blev en vit julgran med rosa slinga och svarta & silvriga kulor :p
ni får se bilder på den ikväll när jag kommer hem ;)
nu slutar mitt interneet att funka ser det ut som ^^ såå pusshej :) ha en jätte fin  söndag medans jag är på bio xD haha, :p

ajj..?

God morgon! :)
har ni sovit gott?
Det har inte jag gjort, för jag rullade ut ur sängen ner på golvet xD och då trillade jag på den stora saken man har i sin laddsladd till en bärbar data. Men sen hoppade jag upp igen i sängen och sov till 11.
Idag ska jag till plantagen och köpa en rosa julgran ;) sen städa och sen sätta in den på mitt rum med en julgransslinga och julgranskulor :P heehe, xD
men nu måste jag gå & äta frukost sen åker vi. Pusspuss :)

twilight, kinamat, godis!

Först kolla jag twilight 1 för tvåan ska jag se imon!! :DDDD
sen åkte vi och hämtade kinamat och åt det, nu ska jag äta godis och kolla guds tre flickor sen robinsson :D
en typiskt rolig/tråkig lördag^^ hehe... ;)

blomsterlandet^^

Nu sticker vi här ifrån, jag ska gå & kolla gran på blomsterlandet sen vet jag inte vad som händer, kollar väll lite i affärer. Pusspuss :)

julgran


en rosa plastgran som jag ska köpa till mit rum :D skulle köpt en från rusta men den var 2.10 m lång och kostade 330 kronor så imon ska vi åka till plantagen och köpa en liiten plastjulgran till mej :)
och bara för att jag längtar tills jul ska jag nog sätta upp den när vi köpt den! :p


eurostop

Nu är vi framme på deras jobb. Dom jobbar och jag sitter här vid datan och kollar på ._. hehe, kanske inte det roligaste men det var ju jag som ville. Men internetet här är skit snabbt jämte mot hemma (;
men imed att dom jobbar inne på eurostop, fast inte i någon affär utan på nått kontor så kanske jag går och kollar lite i affärerna sen :) eller vi får se..
Nu ska jag äta pepparkakor och kolla bloggar.. pusspuss :)

godmorgon :)

God morgon.
Idag så är det lördag och jag var uppe rätt tidigt eller vid tio. Men nu har jag gjort mej klar och ska med när brorsan och syrran ska jobba, kanske inte så kul men ville hänga med ;) hehe.
Men därifrån kommer jag blogga med brorsans iphone :D mihi


<3

helt slut efter idag så nu ska jag gå & sova.
godnatt!♥

rosa..?

Igår klockan 4 typ? så var det rosa/lila ljus här hemma utanför. Helt konstigt men väldigt fint!


mina saker :)

Nu har internet blivit lite bättre så nu kommer bilderna :D


min favorit som är grymt bra ^^


den köpte jag till dej natha ;)






helt cp bild (; visste inte riktigt vad jag gjorde men det är mina knästrumpor iaf (; ^^


min nya halsduk (den är brun^^)
sen min övertröja som blev en oversize från killavdelningen i storlek L :p men den är iaf ttyp lila (;
det blev den ända bilden på tröjan för alla andra ser helt fail ut ^^

gekås

hejsan!
idag, har vart på gekås därför dålig uppdatering^^ men det blev köpt massa roliga saker, bland annat en skitfin kofta och en mysig halsduk.
Efter skolan så åkte vi hem och sen körde mamma mej, alice, iza och syrran så gick vi där uppe & shoppa i två timmar. Sen fick vi springa ut i regnet med massa kassar och sen in på donken och käka :)
En riktigt mysig dag faktiskt, så nu sitter jag här med min nya kofta och halsduk. Riktigt varmt efter att ha frysit i bilen av att haft blöta strumpbyxor ^^

internet segar sönder och bilder på det jag köpt funkar inte att ladda upp. Kommer senare ikväll :)

pancakes ;)

hehe, när jag kom hem var jag ashungrig så mamma lärde mej att laga pannkakor och dom blev bra. Så det blev några över som jag ska äta imorgon på morgonen innan skolan.
Men nu hinner jag absolut inte skriva något, måste plugga matte -.-

ont i armen ;(

Orkade inte med pluggandet så kollade ghost wispers och snart ska jag åka.
Men vill inte, har ont i armen och då vill jag inte hålla en liten unge i handen och springa runt i en sal. Aja, that´s life^^ får ju pengar för det (a)


nathalie<3


en söt bild på fina nathalie.♥

lite bilder från igår :)

Nu är jag hemma efter en natt hos iza!
Vi kollade ju film igårkväll med nathalie, battle royal var det x'D
sen vid halv 11 gick vi med nathalie till bussen och sen cyklade vi hem och kolla rosa :D haha
imorse när vi vaknade vid halv 10 ;_; så kollade vi rosa igen och nu är jag hemma.
Idag ska jag plugga matte för vi har prov på det imon, och jag har inte haft med mej böckerna hem när jag vart sjuk men mamma fixade några böcker idag så har en dag på mej att öva, jippie -.-
sen vid fem barngympa. Nu ska jag sätta igång med pluggandet och lite musik, hörs senare om jag överlever ;)

bilder från igår!






grr ;)

mmys ;*



ja, ni kanske ser att jag är framme nu.
Godis, cola, film är det nu!
puspuss♥


iza :D<3

hejsan :)
idag var jag frisk men var inte i skolan för jag skulle vara hemma en dag och vila, så idag har jag kollat film. Kalles chokladfabrik och yrrol ;)
imon är det studiedag från skolan så ska sova hos iza ikväll, där nathalie oxå kommer vara, men inte sova :(
självklart kommer det bli bilder och bloggning,
Nu kommer nathalie och hämtar mej så ska vi åka dit, bloggar när jag är framme igen. Pusspuss§

ugly betty & DH

ikväll en en kväll man längtat till.
Då är det ju  ugly betty och desperate housewifes som man längtat till.
Väldigt spännande i ugly betty (;
sen mitt favoritprogram, DH :D

sjuk.

Idag har jag vart hemma hela dan. Har vart sjuk :( för igår, då tog jag svininfluensansprutan och pga den blev jag sjuk. Så idag när jag vart hemma har jag kollat film, rosa the movie & på smällen. Mitt internet funkar ju inte riktigt heller alltid så har inte kunnat använda internet :(

som ni vet, så var jag hos Alice igår som fyllde år, där firade vi henne med presenter, åt god mat och färga nathalies hår som blev rätt fail x'D




sen blev det utklädning ;d



och färga nathalies hår






resultatet på hennes hår tänkte jag att ni får se senare ;)
annars kan ni ju gå in och läsa hennes blogg om ni vill! :D

klicka här för att komma till bloggen

födelsedagsbarn! <3

asso förlåt, min jävla mitt internet funkar inte så har inte kunnat blogga. Men iaf, idag har jag tagit sprutan till svininfluensan så nu har jag skit ont i armen :(
sen så svimmade jag ttyp när jag tog den ;( helt fail ^^
nu har jag iaf oxå feber, rätt segt men är hos alice iaf för hon fyller år och vi ska fira henne men ska bara stanna en liten stund sen drar jag hem. Nu måste jag iaf vara social, pusspuss

(hoppas ni fattar att jag inte kan blogga när min bästa vän fyller år!)

home^^

Nu är jag hemma, blev ttyp fyra timmar hos iza men jag var skit trött så åkte hem vid fyra. När jag kom hem så slog jag in alice paket för imon fyller hon år. :D<3
fattar ni hur myys det kommer bli (; hehe..^^

hoos iza ;D

Är hos iza nu!
imorse skulle jag ju åkt till ullared men det blev inget för mamma hade ont i huvudet så åkte till iza istället.
Vi har inte gjort så mycket men nu ska vi göra en liten hemlighet ;d kan tyvärr inte säga för det finns folk som läser min blogg som inte får veta ;)
imon, vilken dag är det då?! min älsklingsfödelsedag! alice fyller 13 så jag, iza, natha och emma ska sova hos henne, så det kommer bli mys.

Men aja, nu ska vi börja så får vi se om det blir bra ;) pusspuss♥


trött

hejsan!
nu är jag äntligen hemma. Först var jag, alice, pizze och iza på bio. Vi såg 2012 och det var riktigt bra, tycker faktiskt att ni som inte sett den ska se den! efter det åkte jag hem till carl och var där, men det var rätt lamt så brorsan körde hem mej nu. Imon ska jag kanske till ullared, vet faktiskt inte. Det var såhär att alice, natha och iza skulle hängt med men nathalie är sjuk, och alice skulle sova hos pizze så hon kunde inte så det blir jag och iza. Men det är inte säkert ^^

facelook&outfit!

Cha cha!
nu har jag duschat, sminkat mej och plattat håret så nu är jag klar. Om en kvart kommer alice mamma och hämtar mej så åker vi till bion och kollar 2012. Efter det så ska jag hem till calle där mamma och pappa är.




ha en rolig lördagskväll! :D♥

alcazar^^

under denna dag har jag hunnit med att

♥ äta tacos
♥ dampa sönder på att min internet är skit segt
♥ lekt med katten
♥ slagit in en julklapp
♥ bytt om till min sexiga t-shirt

tänkte att ni skulle få se den ;)


heidi montag^^

Alla har väll sett the hills?
där är ju heidi montag med.
Igår när jag och nathalie lyssna på musik inne på spotify så kom denna låten upp!


vi bah, fan vad bra låt lixom ;)
sen så skulle vi kolla vem det var som sjöng och såg att det var heidi i the hills. Båda blev värsta chockade över att hon sjunger så bra ;d
den påminner lite om jul, så det är den låten som spelas mest hos mej nu! :D
vad tycker ni om den? :)

morgon ;)

god morgon! imorse vaknade jag vid halv 11, då gick jag upp och åt godis.
Igår kväll när jag gick hem så regnade det, det var riktigt mysigt :)
nu ligger jag och kollar tv, ikväll skulle jag ttyp sova med alice men hon ska till sin kille så jag ska ttyp göra något med nathalie, eller gå på bio med alice, pizze & ac för dom skulle tydligen göra det och nathalie kunde inte men jag får se hur vi gör xD

bild från igår :)

godis&film

Brorsan körde mej och nathalie till maxi så nu har vi godis, ska kolla skräckfilm och alice är påväg hit :)


converse

Här är mina nya skor, alltså. Jag köpte dom för rätt så länge sen men tänkte att jag kunde visa dom nu ;)

okej, dom är jävligt slitna och smutsiga men inläggen gör att dom slits ut ;(


dagens outfit!


sjal - gina tricot
t-shirt - gina tricot
baslinne - bikbok
övertröja - bikbok
tights jeans - gina
halsband - guldfynd tror jag (;

räkröra :D

vi gjorde någon "räkröra" också ^^



nathalie skulle öpnna en burk - gissa om hon fick upp den?




yummie (;



pizza

Nu har vi ätit pizza :D det var niice!

kaffet^^





det skulle vara ett hjärta

eh ja, denna gång var det inte lika dant. Men jag drack det iaf :)


kaffelatte (;

hejsan :) är hemma hos nathalie nu, vi har vart det hela dan. Då har vi kollat film och nu gör vi kaffelatte ;d har faktiskt börjat dricka det, eller har bara gjort det en gång men då var det as gott! nu håller vi iaf på och kokar det och ska snart vispa mjölken, ig-barn här på kaffe ^^
aja, nu ska vi ta några bilder på det (; sen vänta tills det är klart. :)
förresten, ikväll ska jag vara här hos nathalie så det kommer bli bilder och mycket uppdatering. (förhoppningsvis, kanske ett videoinlägg oxå ;d)

rrast ;d

sitter hos nathalie nu. Vi har rast, jag har saknat internet riktigt mycket så igår vart jag jätte glad. men sen sluta det funka och då blev jag ledsen ;( men skit samma, det kommer väll tbx.
Idag är det fredag :'D och det har man saknat. I helgen, vad händer? idag ska jag typ leka med nathalie ;'D sen imon så ska jag kanske sova hos alice, eller nathalie, eller så ska jag till Calle med mamma oh pappa ;_; men vi får se, på söndag blir det förhoppningsvis ullared då jag ska köpa massa onödigt!

Men ah, nu ska dom andra ha datan sen tror jag vi börjar, eller om en halvtimme. Så då ska jag till rektorn och kolla med han om jag får byta språk eller inte. För han vill ju tydligen inte säga det till mej.. haha nej men ja (;

Ha en underbar helg! vi får se om det blir någon bloggning! ;)

internet funkar lite :D

yeah! mitt internet funkar :D men bara för en liten stund -.-
idag har jag blivit sjuk typ ;(  har ont i huvudet och har sovit hela dan sen jag kom hem från skolan. Så jag gick inte på barnträningen.
Nu kollar jag på true blood och det är bra ;d men nu kan jag inte skriva mer, att skriva för jag måste fixa lite saker på datan medans internet funkar! pusspuss♥

yoda


idag på donken fick man små yodas (?) som vi lekte med :D
man skulle ställa en ja/nej fråga. Sen skulle man vända på han och se vilket märke det blev så stod det på en lapp om han svara ja.. lr nej!  ;)




coca cola burk? ;d

Shit, jag får damp hemma. Man har inget att göra imed att internet inte funkar och det är tråkiga saker på tvn, så är hemma hos nathalie nu! :)

idag var jag ju i stan. Vi köpte present till alice, till mej själv blev det ett läppglans/nyckelring. Ni kan få se det vettja ;d



sen blev det inget mer (;

nu ska jag gå ut och gå med alice och nathalie, visst har vi blivit duktiga? (:
vi var faktiskt ute igår med ;d hehe..
aja, hoppas mitt internet funkar imon så det blir mer uppdatering. Puss♥


har inget internet hemma ;_;

Är i skolan nu och jobbar med england. Idag har vi fått håltimme för det är massa lärare som är sjuka :D så vi kommer även sluta tidigare och då ska vi dra in till stan och köpa present till Alice (;
Nu måste jag fortsätta jobba men kan säga att det inte kommer bli någon uppdatering för internet där hemma funkar inte -.- så kommer skriva mer när det funkar för nu måste jag fortsätta. puss


missa bussen ;_;

Ännu en dag avklarad! idag hade vi två gubbar som vikarier och det var jobbigt. Sen sista lektionen var rolig, alla typ satt och skratta och sen gjorde vikarien så vi missa bussen ;_; så vi gick in och sa det till hono, och han typ grät så ledsen han va. Hahha, men nu ska vi baka kladdkaka! puss


mahah, ^^

god morgon :)

Klockan är 07:49 och jag är klar. Om fem minuter kommer alice och hämtar mej så åker vi till skolan och har prov -.-




kommer bli lite mindre uppdatering denna vecka

puh!.. nu har jag övat på tyskan, skrivit klart mitt tal och kollat ullared. Riktigt roligt program (;
nu ska jag kolla grannfejden, fortsätta att öva på tyskan och sen sova och öva tills provet imon.
Det kommer inte bli mycket uppdatering för jag har massa läxor och kompisar att va med men ni klarar nog er med lite mindre uppdatering.
Så jag säger god natt nu! pusspuss♥

plugg plugg plugg ;_;

Första dagen på veckan.
Senaste dagen på veckan.

imorse var det riktigt jobbigt att komma upp för jag var skit trött, men det var bara att släpa sej in i duschen.
Men sen fick jag typ värsta cp attacken och hade as ont i magen så låg i sängen i en kvart. Sen när det hade gått över lite så fick jag göra mej iordning och så. Åkte till skolan, vi var 17 stycken för 8 var sjuka + några lärare. Men sen sista lektionen gick 3 stycken till hem^^

Nu måste jag sätta fart och börja plugga med nathalie och iza. Har prov imon, tal till nästa vecka, matte läxa och tyska.

god natt^^

hejsan! ikväll har jag gjort mycket fast ändå väldigt lite. När vi var ute och gick spelade vi in ett videoklipp som vi tänkte att ni skulle få se men det har laddat hela kvällen på youtube, så det funkar inte att se -.-
Sen vid 9 pratade jag med nathalie som var påväg hem från stockholm, då kom jag även på att mitt tal jag skriver om skulle vara klart imon. Självklart har jag glömt boken jag har skrivit det i, i skolan. Så fick ta ut lite fakta nu, oxå imon får jag skriva om det. Saken är bara det att jag har ingen rast då jag hinner göra det, men det fixar väll sig?^^
Nu har jag tänkt att gå och lägga mej och sova, sen imon så är det skola! god natt :)

drar ut nu

Nu har jag suttit inne exakt hela dagen och börjar tröttna på det, så drar ut med Alice och Iza! pusspuss :)

jul redan?

Hemma hos mej är det redan jul ;s heelt wierd.. nej men såhär är det!

Varje år har vi en tradition hemma hos mej, då vi stöper ljus. Då kommer det massa folk till oss oxå äter vi julmat, julgodis och ja, stöper ljus. Snart är det dax för detta så idag bakar mamma allt. Man får värsta jul-feelings då. Men inte nu, lixom vi har inga ljusstakar eller något uppe med tanke på att det bara är november?
Så att vi skulle få lite jul-feelings så har jag på mammas tradionella julmusik.
Peter jöback.



god morgon!

imorse.. mamma väckte mej vid 10 genom att börja dammsuga -.- så jag vaknade, läste ut min bok. Linas kvällsbok 2 var det, jag har redan läst ettan och båda är lika bra :) haha, jag har fan läst ut boken på tre dagar, och det är 300 sidor. Jag är sjuk :)
sen har jag pratat med evelina, hon som bodde här för ttyp två år sen och hon kommer hit i jul tror vi och det blir kul :D
ah, men nu ska pappa få din farsdag present, ett täcke x'D haha.. pusspuss♥

söta evelina!♥

kallt

ikväll så har jag först vart hos kusinerna, sen blev det gullbrandstorp med Alice och Ac. Sen träffa vi adam och wille - william ^^
vi var med dom och sen frös vi till is och åkte hem, jag åkte då hem till kusinerna och nu ska jag nog gå och sova. Min katt är borta bah så ni vet, när vi kom hem var han i buskarna och prassla oxå gick vi in och när vi kom in igen med han stack han. Någon hade öppnat luckan ut, och saken är det att han är kattunge oh får inte vara ute o.O
aja, han kommer väll in?

en frusen alva ;_;


izabella

Min lillasyster fyller år. det är därför Alva och hennes familj är här i kväll. Jag heter izabella och är Alvas kusin. Jag är 9 år ♥

kusinerna^^

Hejsan! sitter hos min kusin nu :) vi har precis ätit jätte god mat :D Senare ikväll ska jag till gullbrandstorp med alice. Vet inte vad vi ska göra men vi får väll se ;)
nu ska vi göra något så får vi höras ikväll när jag kommer hem. Pusspuss

sticker nu

Nu har jag sminkat mej, plattat håret och klätt på mej. Nu måste vi åka och jag hinner inte lägga in bilder eller något sånt. Men tar bilder där så ni får se när jag är hemma igen, pusspuss! ha en fin lördagskväll! :D

sticker nu

Nu har jag sminkat mej, plattat håret och klätt på mej. Nu måste vi åka och jag hinner inte lägga in bilder eller något sånt. Men tar bilder där så ni får se när jag är hemma igen, pusspuss! ha en fin lördagskväll! :D

duscha

Nu har jag läst klar för dagen lr ngt (; för nu måste jag gå och duscha. Ska till kusinerna om en halvtimme så det är rätt bråttom,!

vad gör jag idag egentligen?

jo jag läser (min bok är ju grymmt bra så måste bah läsa den), jag lyssnar på musik, äter godis och dricker vatten. Så ser min lördag dag ut, vad gör ni idag? :)

:/

shit, det går svininfluensan på min skola nu :( jag är typ as rädd för att få den så funderar på att ligga inne hela helgen och inte gå ut något. Bara äta massa frukt och grönsaker så man får massa vitaminer ^^
nej men aja, god morgon! ikväll vetni vad jag ska göra då? xd jag ska till mina kusiner och äta ;_; för hon ena fyller år. Sen när jag vart där ett litet tag så ska jag nog kolla film med alice och ac :D lr vi får se^^
nu måste jag iaf gå på toa och ringa mammsie, puss§


ac är sneeel :D

Just nu ligger jag i sänger med datan och lyssnar på musik, det är ttyp techno musik på radion ;s
aja skit samma, det är ju bra! :D
ikväll
skulle ta bussen till gullbrandstorp med emma, alice & iza men när vi kom upp till bussen så gick den inte så vi snacka me Ac oxå kom han och hämta oss med moppen, fatta schysst? :D ah sen kom vi iaf fram till gt, då gick vi runt lite och drack jolt - det är cola som är dubbelt så mycket koffein som i en vanlig cola. När det börja regna gick vi hem till Emma och satt och snacka. Sen vid halv 11 tog vi bussen hem. Nu fryser jag så lägga mej under mitt vaarma duntäcke och kolla bloggar, bdb och sen sova!


sötaste nathalie åker till stockholm imon och jag kommer sakna henne <3333



edit! ska alltid glömma att lägga in inläggen, men skrev det här iaf vid 11 ^^

videoinlägg



detta videoinlägget är till c-a och marcus :D<3 

gullbrandstorp

Har vart hemma och ätit och nu är jag tillbaks igen hos Alice.
Mamma berättade när jag var hemma att svininfluensan kommer komma i tre omgångar, och sista kommer vara så farlig att man kanske dör. Men har ni tagit sprutan så är den inte lika farlig. Så ta sprutan, själv ska jag typ gå till doktorn nästa veckan och ta den för det dröjer innan vi får ta den med skolan. Det börjar med fyran och går upp så jag vill gärna inte vänta. Men nu ska jag inte skriva mer om denna svininfluensa^^ ska vänta tills dom ätit klart och sen blir det bussen till gulbrandstorp och fira att det är helg^^ lr aah :D haha


hippie band :D wohoo!

btw, nathaliie! ser du detta så smsa mej om du vill vara med ikväll för det får du gärna :D


fixxat naglarna^^

sitter hos alice nu med emma & iza!

idag har vi vart här och fixat naglarna, jätte myys! sen har vi typ plattat håret och tuperat det för ikväll ska vi till gullbrandstorp, vid ttyp sju så ska snart hem och äta. Medans jag inte bloggar så får ni lyssna på en låt från han mattiaz i ullared programmet!

 


ska ha slöjd snart^^

hejsan! är hemma hos nathalie nu, jaa ni vet att vi typ är här varje fredag samma tid men iaf. Har inget att skriva, skolan var chill än så länge. Har gått igenom sakerna till no provet. Efter vi har vart här ska jag gå till rektorn och kolla om jag får byta eller inte för han hade möte när vi var där innan så ah xD

men vi hörs igen när jag är hemma! puss<3

natti!♥


criminal minds

cha cha! sitter vid tv och kollar criminal minds, men pallar inte kolla riktigt för känner på mej att det är ett dåligt avsnitt idag. Hahha xD
innan ringde jag nathalie, hon låg och och sov så väckte henne för hon behövde ju inte sova ^^
sen ikväll har jag inte gjort något mer, bara ätit massa clementin, det är ju bah för gott :D haha
Imon är det fredag, fett skönt :) ah som vanligt kanske ni vet hur den dagen ser ut.

matte
no - ska gå igenom allt tills provet på tisdag
lunch + rast - en och en halv timme
slöjd

heelg :DDD

hoome ;D

hejsan!
idag har det inte blivit någon bloggning för imorse skulle jag åka buss så det var väldigt brotttom, sen när jag kom hem från skolan vid kvart över 2 så åt jag, sen sov jag och sen barnisgympa :D nu är jag iaf hemkommen och försöker få tag på Alice, måste snacka me henne om en sak. ;)
sen ska jag äta och sen snacka me iza, natha och alice på msn. Viktigt viktigt!


otuur?

Faan! jag har ont i halsen igen! det gick över imorse men nu är det tillbaks -.- vem vill vara sjuk nu när det är helg? :( fast en sak är bra med! om jag har ont i halsen imon slipper jag kanske gympan ;d får typ sitta och kolla på :D fast det skulle inte förvåna mej om dom kommer göra något roligt imon då ;_; jag har alltid världens otur. Jag och iza har det, tex. när vi var på lingvallen (sånt träningsläger när vi gick i gympan) så sa dom såhär.

nån tränare - ah nu ska vi städa huset och vi har lottat så varje person får städa något.
jag & iza - vi kommer säkert få städa toan, vi har alltid sån otur
tränaren - dom som städar det är den.. blablabla, dom som städar toan är alva och izabelle!

hehe kul? neeej!
aja, ska sova nu så kanske jag inte har ont i halsen imon, som jag inte kommer att ha efter att jag duschat^^

både jag och min data mår dåligt, han har en cancerspricka på skärmen där bak :( så jag måste typ köpa en ny snarrt :((

skolkatalogen ^^ :(

Nu sitter jag och kollar 2 and a half men, det är ju bara så bäst :D
i stan så köpte jag inget för hade ingen pengar men vi kolla på presenter till Alice som fyller år och vi hittade. Men jag säger ju inte ;)

vet ni? typ jätte många i min skola har fått skolkatalogen. Men själv har jag inte fått den :( inte iza lr charlotta heller. Alla andra, men inte jag oh några andra. Men jag har iaf sett dom i skolan, fast har ju inte suttit oh kollat igenom hela oh mobbat alla för dom ser så roliga ut xD det är fett kul (; hah.

nu; andra avenyn sen arlanda programmet. verkar inte det för kul? ;)

schtaaden

hej
nu är vi hemma från skolan så jag och nathalie sitter här och bloggar. Snart ska vi in till stan med Alice och iza.
men nu måste jag verkligen slita mej från datan och käka lite mat, puss

jag vet att c-a och marcus gillar denna videon (;

h j ä r t a ♥

godmorgon!
idag är jag ganska pigg så kom upp snabbt och nu är jag klar.
Vissa av er kanske fått ett sånt - skicka vidare sms? ett sånt fick jag iaf igår kväll och såhär löd det

Den 4/11 ska du rita ett hjärta på din hand och skriva din älskades första bokstav inuti.
Skicka vidare detta sms till 11 personer som du älskar, och kommer du inte göra det kommer du få otur i kärlek hela ditt liv.. du har 11 minuter på dej!!<3


okej, inte för att jag tror på det men självklart har jag gjort det x)

men vilken bokstav ska jag skriva i ?  (;


paus^^

Varje tisdag sitter jag bänkad framför tv med ugly betty och desperate housewifes som ni kanske vet? flera av er kollar säkert oxå på det^^
så det blir inte så mycket uppdatering förens i pauserna och ah, har inget att säga då.
Men nu mår jag rätt så bra igen, innan hade jag typ feber men nu är jag bra igen. Fast har fortfarande ont i halsen ;s
men nu börjar det igen! :)


sjuk

är hemma nu från nathalie! vi kollade på ullared xD men sen stack jag hem och nu har jag fett ont i halsen ;s är jätte trött oxå :( är ttyp sjuk..  aja, nu ska jag göra lite annat skit. Puss

nathaaali ^^

Är hos Nathalie nu och lagar mat, köttbullar med makaroner blir det. Idag gick vi i skolan till halv 3, då var jag så hungrig att jag höll på att dö för det blev fisk i skolan och det är inget som går ner i min mage. Idag så kom skolkatalogen till skolan men såg inte för alla var på den, men marcus sa nyss att han fått hem den så får väll kolla när jag kommer hem.
Nu är maten klar, yummi. Magen kurrar ttyp sönder xD


trött som fan!

hej! hemma nu från bion. Den var bra kan jag säga, jag som inte gillar mj så mycket men det var faktiskt bättre än jag trodde. Så ni som inte sett den, gå och kolla! ni har typ veckor på er (;
nu är jag jätte trött så ska tvätta av mej sminket, borsta tänderna och sen hoppa i säng och kolla lite bloggar och kanske det nya programmet ullared? ah så får de bli, god natt! vi hörs imon :)

evelina :D <33

hejsan! står i köket nu och lagar mat, pyttipanna blir det :) snart ska jag på bio med tjejerna, this is it blir det. Har egentligen ingen lust att se den imed att jag inte gillar michael jackson men nathalie som skulle gått med dom är sjuk så jag tog hennes biljett. Krya älsk ;*
nyss fick jag reda på en jätte rolig sak! Evelina, en tjej som bodde här jag bor innan men som sen flyttade. Ska nu kanske flytta tbx :'D har saknat dej så älskling och ska bli kul nu att du kommer tillbaks. Hoppas bah att du gör det för det var inte säkert men gör du det kommer allt bli normalt igen nästan. Men åååh :D jag är så glad! asso.. hon är den mest fantastiska personen jag känner. As skön tjej :D

Nu ska jag laga klart maten sen är det bio time! myys (;

godmorgon godmorgon

godmorgon  godmorgon!
nu är jag pigg och klar! :)
idag går jag i skolan till halv 4, och så ska jag ha gympa -..- jätte tråkig dag kommer det bli.
sen ska jag kanske hem eller något. Jag vet inte men det kommer iaf inte bli någon bloggniing.
Nu ska jag kolla lite bloggar och packa väskan med gympa kläder, puusss(:

träna

Nu när mamma och morbror är borta (dom är på bio) så tänkte jag ställa mej på träningscyklen en stund och när dom kommer hem igen blir det ännu en film. 10 stycken tror jag dom kollat på denna helg^^ inte lite det va? xD


bloggdesign

Ny bloggdesign blev det! när vi var på stranden så hoppade jag från sanddynor oxå tog mamma bilder. Så nu när jag ändå behövde en ny bloggdesign fick det bli denna. Var tycker ni om? själv blev jag jätte nöjd med den :)








Kladdkaka^^






den var jätte kladdig och god :)


kladdkaka :) & hemliis ;d

Har bakat nu och kladdkakan står i ugnen! vi gick i rundan och det var skönt. Gick i en timme typ!
Nu ska jag iaf fixa en liten rolig sak. mihhi, ni får veta det sen, men ni kommer nog veta det under tiden. Naej nu har jag sagt alldeles för mycket och kladdkakan ska ut från ugnen. Puss


ut

hejsan! har inte blivit någon bloggning idag för har inte haft något att skriva faktiskt.
Men imorse vakande jag vid 12. Så idag är jag utvilad men har tyvärr inget att göra. Men efter allt godis och chips igår så bestämmde jag mej iaf att gå ut och gå nu. Så ipoden är på laddning och jag håller på och gör mej iordning så drar jag ut sen, det låter bra va?  ;)

dagens gå-ut-och-gå outfit!

november

Just nu när jag skriver detta är klockan 00:05 och det betyder att det är första november "idag". Shiit vad tiden går snabbt. Om en månad är det december och jul. Om 16 dagar fyller Alice 13, då blir hon ju stor xD haha. Får även månadspeng imon :D wiie,(:

nej nu ska jag väcka mamma och dra med mej henne till sängen. god natt!♥

RSS 2.0