NY BLOGG!!! :DD

är seriöst trött på blogg.se nu!
så har bytat över till devote, tror det kommer bli bra :)
självklart kommer jag ha kvar denna bloggen för massa fina bildminnen♥
men alla ni läsare, lova mig att börja läsa min nya blogg för den kmr bli super! :D
ny månad, ny blogg ;)
men lova mig att läsa min nya blogg för den kommer vara minst lika bra :D
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg
blogg

bloggdesign

var sjukt trött på min gamla bloggdesign så fixade en ny. Dock gillar jag inte riktigt den men får fixa lite på den nu så den kanske blir bra.
Imon är det februari, ny månad och den andra månaden på året. En månad till och massa dagar sen åker jag till Thailand. En sak man längtar efter.
Tillbaks till bloggdesignen, vad tycker ni om den? :D

gamla


nya


snabba cash!

iza har kommit hit och vi alla har tråkigt.
så vi fick värsta suget att se bio - snabbba cash.
men som vi såg så var det femtonårs gräns!
fan vad irriterande, då får man vänta tills det kommer ut
på film och låna den -.- aah!! vill verkligen se den nu!

waaaaah?!


failade bilder x)














god morgon

god morgon sötnosar!
igår så vid typ tolv så skulle jag och nathalie kolla paradise hotel XL så vi kollade det. Fem minuter senare somnade vi och vid tjugo över kom mamma in och väckte oss. Så vid ett kom vi i säng och somna, idag vaknade vi vid tolv och har precis käkat frukost. Senare idag ska iza komma hit också, men det dröjer nog innan vi är klara xD
snart kommer ett bild inlägg men sånna fula /roliga bilder från igår ;) missa inte!!

bildisbombis

efter mycket fixade med bilderna har jag äntligen alla ;)








































videos


smakprov xD

här ska ni få se bilder på hur jag sminkat mig idag.
snart kommer bilderna nathalie tog in!


humm...?


idag hos nathalie, så åt vi pop corn och dipp. Först tänkte vi testa det bah för se hur det smakade. Men det var faktiskt riktigt gott, både jag och nathalie när vi smaka sken upp ;) haha nej men testa det! Popcorn med créme fraiche och chips dipp sak ;)

dålig uppdatering (A)

hej :)
igår var jag hos nathalie som ni kanske vet? det var iaf jätte mysigt, satt och snacka i flera timmar. Vid tre somnade vi och imorse vid halv tolv vaknade vi pigga och utvilade, gick upp och kollade wallander och sen vid fyra drog alice hem. Kvar satt jag, natha & iza och bestämmde oss för att fota lite ute! så vi fixa till oss och stack ut i den iskalla snön, är inte säker om det blev så bra men några kanske det blev. När vi vart ute och frusit gick vi hem sen vid sex stack jag hem.
Snart ska jag nog äta, sen kommer nathalie hit och sover. Då ska hon ta med sig sin kamera så ni kan få se några bilder från igår och idag!

hejj :D<3

gosh, min lilla blogg har inte fått någon uppdatering på hela dan -.- men då kan jag ju berätta vad som har hänt att jag inte uppdaterat!

först skolan, hade matte då vi var själva utan någon lärare och allt blev rätt fail och stefan som skulle komma och kolla oss så allt var bra dampa rätt rejält.
Efter det no då vi hade stefan igen.
Sen äta, spela kort, hem till nathalie och fixa lite till ikväll sen slöjd.
Efter skolan åka in till stan med alice, iza och nathalie. Köpte absolut inget för hade bara tio kronor, jag sparar ju ;)
vid sex skulle vi tagit bussen men vi missa tydligen den? och fick ta den halv sju. Kom hem och åt, nu ska jag packa ihop lite stuff sen hem till nathalie för fredagsmys med tjejerna.
men ni kan få två videosar från idag, en från matten då jag och alice snurra då jag slog i knät i glovet, som även hände tre gånger till under dan, så nu har man blåmärken och skrapat upp det + att jag har en skada i knät så om jag slått i det gör det ont i hela mig och jag kan inte gå på ett tag, haha iza fick bära mig idag!
sen en från när vi satt på vattenporten och nathalie visa sin nya hand ;)




nu måste jag packa sen drar jag till nathalie, puss!

oboy och saga

Nu sitter jag här, med en varm oboy kopp (från idag från pulkan ;) och skriver min berättelse på datan. Känns bättre att lämna in den dataskriven än handskriven. Haha, så nu ska det fixas lite innan det är dags för sängen!

videos från idag :D







haha, idag på rasten/lektionen ;)

mysdag ;*




när min saga om naturkatasrof (tsunami) är klar så kanske jag kan lägga upp den här på bloggen om den inte blir för lång ;)

segertåget!


Hej här kommer segertåget





video & bilder från idag














ser det kul ut? ;) haha

missa inte det, kmr upp snart ;o

Hej!

nu är jag hemma från barngympan och har precis käkat och lite sånt, så nu ska jag ladda in bilderna från idag och videos från en rast med min klass, haha! missa inte det för det är fett kul! :D

tsunami

hejsan! :D
nu är jag hemma hos nathalie åter igen med mina tjejer. Dagen var roligare än vad jag trott och det funkade med pulkan. Hela klassen åkte pulka ner och det var nice, haha ;)
när man kom tillbaks var man blöt, frös och trött. Några chill lektioner då vi hade krig (filmade det med mobilen) och alla skratta, tbx till lektion och sen hem till nathalie. Nu ligger alla på golvet och skriver berättelser, i skolan så ska man skriva en berättelse om en naturkatastrof och vi alla skriver om tsunami. Så det är mysigt med tända ljus och fika från idag!
nu ska jag fortsätta på min berättelse, vid fem är det barngympa med iza och sen hem och då ska jag ladda in filmerna och bilderna från dagen! :D

just nu; sliten - äckligt hår - fläckigt smink ;s

min fina mössa

god morgon!
nu har jag gjort mig klar och packat hela tjocka väskan med kläder, fika, smink & kamera!
så om en halvtimma drar jag, och det kommer bli sjukt pinsamt när vi ska åka hem :p haha.
såhär ser jag ut idag!





men min mössa är lite stor :(


ha en fin dag allihopa! :D

pulka :D *-.-*

Nu har jag packat väskan med fika och sånt till imon, kollat om det blir varmt nog med kläder. Nivet jag har är så bra så att jag har inga överdragsbyxor så imon ska jag ha tights, strumpor, varma tjockastrumpor, mjukisbyxor, linne, långarmad tröja, övertröja. Haha, tror ni jag kommer frysa? ;) kommer iaf vara snyggast i backen med alla mina kläder.
Börjar halv nio så det blir nog något morgoninlägg med alla mina kläder, sen ska vi tbx till skolan. Byta kläder, sminka om mig och ha lektionen till kvart över två. Åka buss med halva skolan och min pulka (y' jag kommer döööö -.-
ni får ha en bra dag, kanske kan ha med mig kameran ut i pulka backen? :D ah tror jag sätter den på laddning nu så den får hänka imon.
nu ska jag tvätta av kladdet i ansiktet och sova. Godnatt ;*

exakt en sån här snygga pulka har jag, men vi får ju inte glömma miljömärket som sitter längst fram ;)
haha, nahthalie mobbar det ;_;

urmysig dag!<3

känner mig hemsk! min lilla blogg har inte fått näring på hela dan.. (ursäkt för att få springa till maten!)

hela dagen har vart urmysig. Först var vi i skolan och hade väldigt chill lektioner, bild då vi måla en fin teckning jag och alice och hade målartävling, en svenska då vi kollade film hela lektionen och engelska med prov ;s
sen vid halv tolv åkte jag hem med tjejerna och kollade paradise hotel, dampa och spela kort. Halv tre ungefär tog vi oss ut i snökaoset hem till alice och tog fram fika och la oss på massa filtar framför brasan och gjorde pandoras ask som i paradisehotel (HAHA) men det vart mysigt och kul. Vid sex drog jag till maxi med mami & papi och då mötte man folk som kört i diket pga av all snö och att det är halt.
Köpte fika, godis och oboy till imon då vi ska till rignäs och åka pulka med klassen. Haha, nej men istället för matte lektion och gympa så får vår gympalärare gå med oss och åka pulka så då ska det fikas ;) jag tror seriöst våran klass är värsta fika klass, vi ska alltid överdriva med det och ha massa! det som är bra är att våra lärare också älskar att fika så då kan man ju alltid slänga in en liten fika :D haha!

min & alice fina teckning (jag måla hjärtat sen gjorde hon ngra läppar & jag ngra ;)



nice teckning va? xd haha. måla den hos alice :D


tack sötnosar för idag♥ en sån här dag fixar vi nån mer dag♥

snööööö -.-

god morgon! denna morgon är jag faktiskt pigg och känner mig utvilad.
idag ska jag till skolan, ha bild, svenska & engelska sen slutar jag vid halv tolv.

det snöar ute, and it sucks!
snön ska bara smälta bort och bli till vår och sommar. Det skulle sitta fint nu ;)

nu ska jag äta upp frukosten, puss!

sleepa

Nu ska jag sova, kanske man blir piggare imon för jag såg att jag hade skrivit fel. haha, skyller på att det är morgon!
okej, ni förstår nog inget av detta inlägg, men jag är trött (a'
godnatt :)♥

ansiktmask, hårinpackning och fixa naglarna!

Har precis satt in en hårinpackning i håret, ansiktsmask och nu ska jag fixa naglarna.
Ansiktmasken svider så ska nog ta ut den om fem minuter så jag inte är typ helt röd imon i ansiktet? ;s haha

english

Nu har jag övat på engelskan som var hur lätt som helst! saken är bara att vi ska kunna det på något svårt sätt men shit same. Inte så viktigt ;)

en video från igår i skolan då vi labba ;)

tjuvlarm?

hejsan! :)
hemma hos mig har jag två små bäbisar som sitter i min säng, hon ena läser frida, den andra spelar tetris. Dom två bebisarna heter nathalie och iza. Haha, idag har vi kommit hem till mig efter skolan och kollat paradise hotel!


idag i skolan, så satt vi och kollade film. Då börjar det pipa, men alla trodde det var på filmen. Sen så får våran lärare ulrika öppna dörren. Då hör vi att det tjuter utanför, men inte så högt som ett brandlarm. Så vi får ta våra jackor & väskor och springa + hela skolan. När vi väl är påväg slutar det men dom tyckte ändå att vi skulle gå ut. Sen är vi där ute, ah. Det var inget så då fick vi gå in igen, haha! men dom tror det var tjuvlarmet ;)

tisdag




idag blev jag klar väldigt tidigt ;o
nu ska jag åka till skolan, kommer hem vid halv tre någon gång. Då ska jag kolla paradise hotel
ha en bra dag :)

god morgon

Nu har kommit på varför det är så svårt för mig att gå upp på morgonen!

därför att min säng är så varm!

nivet, jag fick ju ett nytt täcke i julas. Och det är super varmt, så på morgonen vill jag ju inte gå upp för då fryser jag. Fan vad smart jag är! haha
nej men här är galet kallt.

här -13 grader
hos syrran i thailand 30 grader och sol

avundsjuuuk!


outsiders

hej bloggen!

Nu är jag hemma från dansen och idag fick vi lära oss lite nya saker. Men inte så mycket för det var sånna som inte vart med innan och då fick vi ta om det så dom lärde sig det.
Nu kollar jag på outsider, haha. Nathalies favorit program vet jag ;) idag handlar det om någon som gillar dockor? en som har hur många uniformer som helst, och en som har massa sockerplast. Haha xD

en video från igår på eurostop ;)

jo det funkade tydligen!


jag låter väldigt konstigt ja vet men var förkyld den veckan

dans

hejj, förlåt för sämst uppdatering men skolan. Ja ni vet, jag slutar halv fyra idag och har vart hur trött som helst så nu ligger jag här framför datan och har precis ätit toast och smoothie. Ska snart börja fixa mig för dansen ikväll.
När jag kommer hem från det sen måste jag plugga tyskan, sen blir det nog några videoinlägg om det funkar att ladda in, för det funkade inte igår men kan testa att skicka till nathalie så hon kanske fixar det.
vi hörs senare ikväll!

måndag

ni vet sånna dagar då man vaknar, är hur trött som helst och man bara vill ligga kvar i sängen, dra täcket över huvudet och ligga där hela dan.
Idag är en sån dag, jag är trött. Orkar inte gå till skolan, vill bort från kalla sverige till värmen. Bort med all äcklig snö och kyla, vill ha värme, strand, kunna gå i shorts.
Längtar till 29 februari nu!

god natt ;*

Nu ska jag sova, imon skola -.- ååh, det suger!

bilder

haha, laddade nyss in ngra bilder från mobilen. typ två på nathalie från idag och andra från olika dagar ;)

















galen dag!

dagen har vart helt jävla crazy?! haha,

hej (: ska berätta om våran galna dag!


först tog vi bussen till stan vid ett, vi kom fram halv två. Väntade på nästa buss i en kvart och sen tog vi bussen till eurostop och kom fram klockan två. Under denna kvart hade vi hunnit med att sitta på en buss och inte veta vart vi var, undrat när vi ska hoppa av, snackat me någon jävla kille som var hur jobbig som helst, och känt oss dumma för att  vi inte vet vart vi är när vi är i vår hemstad.

Iaf, tillslut kom vi fram och gick och kolla i tråkiga affärer i två timmar ungefär. Vid halv fyra blev vi hungriga och satte oss på ett ställe och käka men jag gillade inte maten där så när alice & nathalie hade ätit klart gick vi till espresso house där jag käka ist. Sen satt vi där i en timme, klockan var typ kvart i fem när vi skulle gå där ifrån och fortsätta att kolla i affärer, men då börjar alla stänga -.- så vi får gå ut och ringa min pappa som skulle köra oss hem men han svarar inte, tillslut slutar det med att vi får ta bussen hem bara för att han inte svarar. Så vi väntade lite på bussen, satt oss och åkte till stan. När vi kommer fram till stan står det att nästa buss inte går förens om en timme -.- nathalie & alice börjar skratta hur mycket som helst åt det? och alla kollar på oss, men vi går till donken och sätter oss där. Då nathalies mamma ringer och säger att vi ska ta 350 bussen så vi går dit, när vi äntligen är där så står det att det inte går någon buss? men någon kille där säger då att bussen kommer om tio minuter så vid tio över sex tar vi bussen hem. På bussen hem blir det självklart massa flumm och bussgubben kör fel. Tillslut kom vi till gullbrandstorp då mamma får hämta oss, och nu är jag äntligen hemma!

haha, helt trött är jag nu så nu ska jag bara vila, skulle typ göra ansiktsmask, måla naglarna och hårinpackning men pallar inte. Fryser oxå massa!

nu åker vi ;)

Nu har jag fixat mig och nathalie är påväg hit, hon ska nämligen gå från gullbrandstorp hit och sen så ska jag, nathalie och alice mötas vid bussen så åker vi dit. haha, har aldrig gjort detta innan ;)

dagens outfit!

eurostop

god morgon!
denna morgon vaknade jag någon tid, kommer faktiskt inte ihåg? haha.
men har iaf pratat med nathalie och vi ska snart ta bussen till stan, sen österskans.
kommer bli buss byten men det funkar ;)
så nu måste jag gå och duscha, äta frukost ochh fixa mig. Sen blir det bussen till eurostop! :D
haha, jävla töntar vi är ;)
men nu är det lite bråttom!
pussar♥

bussen!

Vid kvart i elva gick jag med nathalie till bussen, men som en annan gång så går tydligen inte bussen? så vi drar hem till alice (för jag skulle dit efter och smaka läsken jag skulle köpt idag :p), där väntar vi i en halvtimme tills klockan är halv tolv då vi går upp tills bussen igen och när den väl kommer har nathalie inga pengar på busskortet så hennes mamma kommer och jag drar hem.

Idag har vi bestämt att imon ska vi ta bussen till eurostop (om det går någon buss), och dit ska vi gå runt lite. Nathalie ska köpa lite småskit och sen efter det ska vi sätta oss på espresso house och fika och prata. Kanske att alice hänger med så det ska bli mys!


Film

hej nu har Nathalie kommit hit och vi kollar film. Vad gör ni själva ikväll? :)

räddad!

min kväll är räddad tror jag.
nathalie kommer hit ikväll och ska vara med mig och äta massa godis och frukt! kvällen är räddad (a'
haha

efterrätten till ikväll!











ser det inte gott ut? ;)
förbereder mig att äta massa god frukt tills thailand :D

pippi

nu ska jag kolla på pippi, hah! puss

svea




kolla vad jag fick hem igår, och den blev bra!

godis

hemma nu! och vetni, jag hittade ingen läsk :(
men hitta massa godis till ikväll. :D

nu ska jag äta, pussar<3

min fina dans







där fick ni se lite av min fina dans :)

eco pic :D

jag vet att ni gillar mina egopic!


snacka om att man är avundsjuk att typ alla i änns familj utom än själv har en iphone -.-

maxi

Nu har jag fixat mig och bestämmt att jag ska med mamma & pappa ist och handla, för alice hade någon läsk igår som skulle smaka tuggummi men imed att jag aldrig orkade gå dit så ska jag köpa den idag ist :D
så nu sticker jag, puss!

Dumma katt!!

Hej, imorse vaknade jag halv tio helt utvilad. Sen dess har jag bara slappat men nyss! Ni ska bara veta, min lille katt Nelson fick gå ut, samtidigt som pappa gick ut med nemo. Och då ser jag ut genom fönstret att Nelson följer efter pappa och nemo, så det är bara för mig att kasta på mig kläderna och gå ut och leta efter honom. Så jag går där ute i snön och fryser och letar efter honom. tyvärr så hittar jag nte honom förens efter en lång tid då en vi känner frågar om det är min katt jag letar efter. Då är han under deras altan, så jag står där och ropar på honom, när han väl kommer ut så springer han under en annans altan, sen springer han in i förrådet men kommer som tur är ut igen. Jag fortsätter att ropa på honom, och tillslut kommer han ut. Men springer vidare till några andras trädgård. Efter tjugo minuter är han ute och då kan jag ta honom och gå hem! så nu är jag hur kall som helst ;)
men ska kanske me brorsan och hans kompisar senare till eurostop och köpa frapino. :D

trött

Nu är jag super trött och ska sova nu, kanske att man är piggare imon då! ah det får vi hoppas på, godnatt sötar♥


rihanna

Nån mer än jag som såg skavlan ikv? -.- hah, nej men pappa kollade på det och nu i slutet så var rihanna med och är hon inte grym? en bra förebild, både innan och nu efter detta med chris brown. Åh, ni som inte sett det skulle sett det för hon verkar vara en härlig person, men gå in här ---> skavlan - rihanna och se lite av det när hon var med.

graven

hej!
som ni kanske förstår har jag vart hemma väldigt länge sen vi kom hem från graven, men hem och äta. Skulle igentligen dragit till alice sen efter jag ätit men orkar inte. Det är ju fredag och jag är alltid trött denna dag.
vi kom till graven, alice la sitt brev till micke och sen så gick vi och tände en rislampa. Saken var bara att när vi skulle hålla i den råka jag göra ett litet hål den så den flög upp i luften och sen fastnade den i ett träd.
Vi fortsatte att gå i snön och tillslut kom vi fram till ett ställe där vi var i sommras.





innerligt älskad - oändligt saknad♥




i sommras, skillnad?

nu kommer jag säkert inte frysa



Mobilblogg

hhej, har idag vart med mamma och hämtat sin iPhone och sen har jag bara lekt med den resten av Dan. Snart ska jag dra till alice så åker vi till graven och efter det hem och äta mat & godis. Ah men nu måste jag fixa mig, man måste ju ha mycket kläder på sig imed att det är så kallt. Hörs när jag är hemma sen ikväll igen. Puss!

frida

Efter skolan blev det bussen hem och äta, och slappa. Ikväll ska jag, alice, nathalie och iza till graven♥ tända rislampor som micke älskade och tända ljus. Ska även gå förbi farfars grav och vi ska göra en liten egen grav på ett jätte fint ställe där för izas marsvin som dom fick avliva igår. Men mer av det ikväll! nu ska jag läsa min nya frida som kommit!

rast

hhej :D
hemma hos lille nathalie nu, och vi pratar massa skit. haha, sen ska vi gå till tillbaks till skolan och ha slöjd med svennis ;_;
efter skolan händer inget speciellt, iaf inte vad jag vet.
hörs efter skolan om vad som händer då, puss!

LYCKLIG!! :D

nu är det typ besämt, den tisdagen den 30 mars åker jag och mamma tilll thailand och hälsar på syster & bror. Sen den tionde april åker vi hem bruna och fina, 18 timmar! kommer hem klockan sex på söndag morgon, skola dan efter -.- fast man kan ju fan nte klaga! ska bli hur härligt som helst att komma bort från denna kyla och bara ligga på stranden och sola, bada och bara ta det lugnt! aah längtar!







lite avundsjuka är ni allt va? ;)

dagens outfit



dagens outfit

nu åker jag till skolan!

fredag

god morgoon fredag! ;)
jag tror ni läsare vet hur min fredag ser ut? två lektioner, lunch, rast, slöjd hem! :D
vet inte vad som händer sen men jag vi går kanske hem till nathis på lunchen och då får ni reda på vad som händer ;) haha, ha en bra dag!
puss


överraskning ;o

haha, ni får inte reda på det. Sug på den ;)

videos från förra helgen

Ni vet förra fredagen då jag vart med tjejerna och hade det mys?
här kommer några videos från det, det kommer fler sen. Måste bah kolla med alice om det är okej att jag lägger ut dom ;)






klickat hem lite stuff :)

Classic Bag SEK 399, Svea - NELLY.COM

detta blev hem klickat igår, så svea väskan blir min skolväska! + två tröjor som behövdes!

kladdkaka




ååh ser det inte gott ut?

jo för det var det :D

brasan

efter god mat så sitter jag här vid brasan och fryser, snart kommer nog mamma hem från föräldrarmötet och då ska vi sätta in kladdkakan i ugnen.


och ikväll ska jag berätta en rolig sak som händer i april! :D
fast kanske har nämnt det men jag ska visa er ikväll! :)

kladkake

Har precis kommit hem nu! och nu ska jag baka kladdkaka. Min kära pappa fyller år idag så jag tycker att ni ska skriva ett grattis medans jag är och bakar! ;)
haha, men ni kommer bli fett läskade för ni ska bara veta att min kladdkaka är sveriges godaste. fast bara ibland då den är kladdig^^

åh! dom som jag är så glömde jag att ha på mig klockan idag i skolan -.-
men hade den på gympan!


H

Kom hem från skolan innan runt två, göra mat & direkt in på rummet och kolla andra avenyn! är det inte bäst eller? ;)
i skolan så var det gympa, men glömde gympakläder som nathalie också gjorde. Så vi satt och spela spel men sen sista stunden så satt jag, alice, natha, kajsa & iza ute i omklädningrummet för det hade hänt en sak me iza så vi var med henne. Efter det matte, svenska och låna bok men blev ingen. Sen mat, svenska igen och skulle kollat bilder från året eller något sånt? men självklart funka det inte så vi satt och hade kul ist! men tillsist sluta det med någon lek, typ stress? haha, nathalie och jag hade så jävla kul då, kunde fan inte andas ;) vi såhär bestämde att vi bara skulle säga saker på bokstaven H. så sitter hon och ttyp bah; hnär hslutar hvi. Sen så i slutet så frågar våran lärare om vi ska göra en gång till eller sluta.

nathalie; en gång till!! en gång till!

när hon sagt det några gånger så bah slutar hon, pekar på munnen och ser helt chockad ut. Och jag fattar ju inte varför? då kom hon på att hon inte sagt det med H, och sen fortsätter hon prata sådär H;igt men inte jag för jag hade slutat så efter en stund kommer  hon på att jag har slutat, haha!

efter det matte prov och det var hur lätt som helst, sen hem!
snart ska jag byta om för barngympan drar ju igång igen!
/loooove alva :D

sov gott<3

Nu ska lille jag sova, imon är det skola till kvart över två sen drar barngympan igång igen med iza!
god natt :)


paradise hotel?

Nu har jag precis sett paradise hotel och shit vad spännande! det är seriöst beroendeframkallande. För jag läste en tjejs blogg som var sjuk i typ två veckor, och hon fattade inte det bra med paradise hotel. Så när hon ändå var sjuk så började hon kolla på det från början och nu är hon typ fast och längtar as mke efter att dom börjar :p
haha, nu ska jag iaf kolla bloggs.
Puss

dagens kvällsmat!


nyttigt och bra!

klocka :)

hejhej :)
nu är jag hemma från en liten tripp i stan! fick inte köpt något förutom en triwa klocka, fick ju presentkort på det i julas. Kommer ni ihåg?
ah iaf, så vi köpte en sån & självklart blev den i rosa! :D nej men det var faktiskt inga fina färger och kände att denna passade bäst!
sen gick vi vidare och kollade present till pappsen som fyller år imon och det blev några stycken faktiskt och sedan väska men hittade ingen så får väll fortsätta att kolla! fast iförsig så vet jag en svea väska på nelly? syrran har en sån och den skulle nog va bra. Ja jag får helt enkelt kolla om den finns, isf klickar jag hem den + ett par skor från h&m och en tröja! :)




t r i w a

pusspuss /
ALVA :D

nu stan

Nu är jag hemmkomen från skolan och har ätit mat precis. eller okej! jag kom hem för en timme sen men ändå (a)
nu ska jag iaf in till stan med mami, sätta in pengar på kortet och fixa min klocka och armband!
det blir super! :D


onsdag

god morgon!
idag är det en kort dag i skolan och jag är faktiskt väligt pigg, men det borde jag inte vara?
för vi satt igår på vid tio för amandas tåg skulle åka så jag kom ju inte i säng förens elva? aja, pigg är jag iaf! :D
och till skolan ska jag nu, sen hem och sen till stan me mamma och sätta in pengar, köpa klocka och lite sånt skit :D
ha en bra dag!

fula bilder :)

nu har jag gjort engelskan och matten, fast pallade inte med hela matten! haha.
men vetni vad jag tänkt på?! hur jävla tråkigt det borde vara för er och läsa om mina skoldagar och läxor hela tiden -.- men imed att det är vad jag gör om dagarna och inget annat så får det blir så.






aja, nu åker vi och lämnar syster, pussar ♥

glosor

Nu har vi precis ätit kräftsoppa & vitlöksbröd och lagt in glosorna i datan. Nu ska jag bara öva lite snabbt på dom, för lixom! dom är ju hur lätta som helst, som tex, jaga, vakta, husdjur & typ giftig. Inte direkt svårt, sen ska jag & mami köra syrran till tåget då hon åker :( men vi ses ju snart igen, då när jag kommer dit :D





mahaha, såg ni vad jag kunde göra på bilden ovanför med ögonbrynet? ;)

hejj :D

äntligen hemma från skolan efter en dags ont i huvet och nacken :(
nu här hemma sitter jag och äter för det var fiskgratäng i skolan! kan dom inte tänka på mig som inte äter fisk?!
sen var det massa skit oxå med poliser och allt. Men det är ju klart att det inte är något ni ska veta.
Iaf, hem och nu ska jag kolla paradise hotel.

Men först, vet ni vad som händern idag?
min syrra åker till thailand, och jag kommer sakna henne♥ och hon kmr va borta i tre månader.
och om en månad, och då åker min brorsa.
Tänk er själva att vara från sex personer i famlijen, och sen gå ner till fyra. Väldigt stor skillnad!

bio någon? :)

ny dag, ny morgon!
god morgon :)
är klar just nu och sitter och pluggar lite inför det sista till no och tyskan. Om en kvart kommer alice och då kör vi till skolan!
vetni vad jag vill göra? :)
gå på bio, vill se både avatar i 3D och snabba cash. Så nån dag i veckan så kanske avatar? :D
ja det hoppas jag verkligen att det blir.
men först en tråkig skoldag, tills halv tre. -.-
ha en bra dag allihopa! :D

smoothie

min lilla belöning efter att ha pluggat (a'


18 01 10

hejsan! home från dansen nu, och en sak! skit kul :D
först skola tills halv fyra och det gick bra och snabbt, efter det hem till alice & äta pannkakor och plugga. Byta om och sen till dansen vid halv sex. Där var det jätte kul och vi fick lära oss nya saker på dansen men det är fortfarande mycket kvar. Nu är jag hemma, ska sätta mig och äta sen måste jag plugga NO till imon. Inte så kul men jag tror jag kan det^^

låten vi har på dansen, oh den ee niice ;)

cha babes!

Godmorgon!
imorse när jag vakna var jag sjukt trött för vakna inatt vid fyra och kunde inte somna om förens fem -.- sen nu har jag skit ont i nacken men det stoppar inte mig från att gå till skolan (dansen efter skolan) haha.

nu ska jag gå och fixa mig!

one called the money, one called the fruit?


home :D

hej! nu är jag hemma, dansen var jätte kul fast svår. men ska iaf fortsätta!
nu sitter jag här helt förkyld och har typ feber. Man kan säga att jag har blivit sjuk för jag mår inte bra :(
men nu tyska -.-

dans nu :D

Om tjugo minuter åker vi till dansen!
ska bara snabbt borsta tänderna, när jag kommer hem så ska jag plugga -.- tyska till imon lixom ;_;

bilder från i fredags! :D

God morgon
Imorse gick jag upp vid halv tolv, utvilad men dock ont i halsen och fortfarande förkyld.
Åt frukost och kolla robinsson, nu snackas det lite med tjejerna om i eftermiddag. Dansen börjar vid tre och det kommer bli kul! :D
hiphop/jazz & det verkar skoj! men det var bara provning idag.
Nu ska ni få bilderna från i fredags, även fast det finns fler på izas kamera så är detta från nathalies!
Sen ska jag även skicka mina filmer till nathalie så hon kan klippa ihop allt ;)
































väska

ni vet min väska från nuknuk jag beställde hem?
den fick vi hem igår och den var ju mini liten, så den ska tillbaks och nu får jakten på en väska fortsätta, såå. Någon som vet en bra sida där jag kan beställa hem en fin & stor väska? :)


dans :D

hejsan! nu är vi här och jag är sjuukt trött, och har typ feber. Haha, men skit samma ;) trötthetsfeber som det kallas? aah, sen är jag hur förkyld som helst oxå, helt sick? xd
vi får ju typ inte komma hem förens tolv eller något då syrran drar hem ifrån :(

imon ska jag på dans, vet kanske inte om jag har berättat det men vi ska börja i dans på måndag! och imon är det provning om man tycker det är kul :) sen måste jag plugga massa för vi har tyska läxa på måndag, så den ska göras!
aja, nu ska jag ta ut linserna för jag ser helt jävla suddigt? ;s

Nu har jag fixat mej! innan kände man sig så äcklig men det blev fixat med en dusch, smink, fixat hår och normala kläder. Om en kvart sticker vi till Calle (: där blir det väll tv lr något? ;) syrran ska ha huset så resten fick åka hem till dom :p



ja ni ser ju vilka kläder jag har på mej ;) orkade inte leta upp något annat!
ha en bra lördag, puss ;*

hejj :D

filmen är precis klar, precis i tid. Den var jätte bra, en film jag tycker ni ska se!
nu ska jag gå & duscha och fixa mig, ikväll ska jag till calle :)

private valentine

Nu ska jag sova och kolla film, inatt när vi skulle kollat den så somnade jag oxå. Får se om jag lyckas hålla mig vaken^^

utklädning?

Äntligen är jag hemma, eller äntligen & äntligen?..
började imorse vid tolv då emma vaknade, sen kom iza och sara in men alice sov fortfarande. Tillslut vakna hon & då käka vi massa godis, och sen fruktsallad. Emma stack hem vid halv ett ungefär och jag ska igentligen också stuckit då men det blev inte så, klockan fortsatte att ticka och tillslut nu är jag hemma! alice kittla mig och jag & iza drog i henne, men vaffan?! hon är starkare än både oss tillsammans xD haha.
Igår innan vi kollade film så klädde alice och iza ut sig lite, tänkte att ni kanske ville se bilder på det? :)
dom andra kommer nån gång under dagen eller imon!










på me hängslerna ;)


en timme senare och inlägget är klart - jag skyller på att internet är sjukt segt ;)

god morgon

god morgon! nu sitter jag här i sängen med alice data medans alla andra sover, kanske inte så konstigt imed att vi somna fem med ändå ;) jag har iaf vart vaken sen halv tio så är rätt pigg.
Igår hade vi jätte kul och tog massa bilder och det blev rätt många filmer.
Men allt får ni senare idag, för när dom vaknar ska jag dra hem och kolla film och kanske sova lite för ikväll ska vi till calle!
vad ska ni göra idag? :D

knytkalas nu :D

hej! idag har jag vart hemma hos nathalie hela dan och kollat massa film framför brasan, druckit té och ätit choklad :p
nu har jag precis gjort mig iordning och ska sticka till alice nu! bilder och filmer kommer senare inatt när jag är hemma. Puss


ajj

hejsan! nu är jag hemma från nathalie, fan vad ont det gjorde att dra ut tanden :( sen gick det över och var äckligt men nu börjar bedövningen släppa och det gör jätte ont och blöder.
Iaf, vi har vart och hyrt film och köpt massa godis, hoppas bara att jag kan äta det ;)
nu ska vi leta efter en film och lägga oss framför brasan och värma oss med det :)<3

maxi bilder :)

hejsan! idag är det ju fredag och jag är hemma hos nathalie som vanligt på lunchen.
Imed att jag inte kommer blogga i eftermiddag så kan ni få lite bilder från maxi igår, som faktiskt är väldigt roliga. Efter jag har vart hos tandläkaren ska jag och alice hyra en film, sen dirr hem till nathalie och äta glass och choklad! :D haha

och vetni, jag är faktiskt nervös inför idag, kunde inte tänka på något annan innan på no lektionen men försöker få ur det ur huvudet med dom "posotiva tankar" xd



erkänn coolt?

och sen försökte jag :P






det är inget godis bara en uppblåst påse :(










ha en bra dag! :)

Nu åker jag! vi hörs någon gång i eftermiddag då jag är hos Nathalie och lagar förrätt. Missa inte våra bilder från maxi då! :D

tandläkaren

Godmorgon! nu sitter jg här nervös och mår illa ;(
idag efter skolan ska jag direkt till tandläkarn och dra ut en tand, uuh jag vill verkligen inte. Tycker att jag redan dratt ut tillräckligt många :p sen så efter det ska vi köpa godis och hyra film till ikväll.
Men nu måste jag gå och göra mig iordning, tar ju tid att sätta i linserna xd

kolla denna, fett kul :D

sova

Nu ska den lilla nallebjörnen sova så hon är pigg imon när det är knytkalas :'D


pussar<3

jag ee sååååå bäst xd

idag när jag var hos nathalie och vi satt och åt kvällsmat välter jag ut min glas så det rinner över hela bordet, på nathas systemkamera (som tur var klarade den sig!) och i min mat, kul (y'

sen innan vi ska åka så har jag precis stått och glidit runt med mina blöta skor på golvet, sen så kommer nathalies lillebror Tim som jag brukar busa me så kommer han springades mot mig, halkar och typ åker på mina ben och jag trillar på han/jämte!

nathalie; tim, nu när vi åker till maxi så riv inte hela huset

hon går ut medans jag tar på mina skor och när hon precis stängt dörren hör hon ett dunns! öppnar igen och ser både mig och tim ligga på golvet och skratta! haha, men sen efter tag fick både jag och tim ont. Han börja blöda på armbågen och jag fick ett blåmärke.

Sen ska jag gå in och hämta min mobil och självklart går jag imot stekpannan så den är jätte nära på att välta ner, hahah! :p

jag är en nallebjörn :D<3

hejsan! :)
nu är jag hemma, haha har typ vart på maxi med nathalie as länge ;) när jag kom hem sa mamma att jag hade fått mina linser och visst, det var ett litet pill i att få i dom för det tog ganska lång tid men nu har jag iaf i dom och det känns rätt konsigt, och jag ser rätt konstigt men dom var fina :)



fint va? ;d haha, jag ser ut som en nallebjörn i dom :p mahha!

sallad








haha, det ser gott ut va? ;d
snart ska jag äta här, sen blir det maxi och handla till vårt knyt kalas imon! :D haha, det kommer bli super mys för det blir en kväll med alla mina älsklingar!♥

jag & nathalie<3


för dagens dåliga uppdatering ;)

god morgon

god morgon! nu är jag vaken och ska snart åka med nathalie till skolan. Idag så har vi gympa -.- sen slutar vi vid kvart över två!
jaa, vad ska ni göra idag? :)


plump

Nu när jag hade bloggat så hade jag, mamma & anton så tråkigt så vi spela plump ;p
Och jag vann ju xD eller inte.. hade bara 30 poäng -.-




nu ska jag sova för jag är super trött! godnatt :)

haha, min svenska gick inte så bra så ringde nathalie och hon fick hitta på lite. Nu ska alice bara svara på vad hon tycker är min begåvning och sen är jag nog klar!


och mamma gjorde té till mig :)<3

svenska läxa nu

Nu har jag precis kollat paradise och somnar typ snart så trött jag är. Men får inte sova! har en läxa tills imon som måste fixas -.- svenskan nivet?
ja den så den ska jag fixa nu fixa lite mer vid datan sen sängen!
har massa andra läxor men dom tar vi en annan dag. Puss ;*

hah, det blev lite köpt iaf ;)

hejj! :D nu är jag hemma och vetni?! :)
jag är hur glad som helst för jag har köpt två saker som jag viljat ha hur länge som helst ;o
det första är en väska från bianco som jag viljat ha sen i sommras typ men jag har aldrig haft pengar, och idag hade jag bara 100 kronor på kortet men hittade 70 andra kronor i plånboken som jag åt för så det blev attt jag köpte väskan och då blev jag skit glad! :D
Sen så när vi gick in på bik bok provade iza en jacka som båda vi har viljat sen typ november, och då har dom kostat 500 och båda har vetat att vi aldrig skulle få dom ;) Så idag provade hon den och då såg vi att det var 50% rea och att den var sjukt fin på! men iza fick inte köpa den idag och sen åkte hon hem så jag ringde min snälla mamma som satt in 250 kronor på mitt kort så idag blev den miin! ;) yeah!
Sen fortsatte vi gå på stan, träffa marcus & calle som gick med oss lite sen drog dom hem och då kom pizze och moa så gick pizze med oss.
Men först när vi kom in till stan satt vi oss och käka, då gjorde vi samtidigt världens jobbigaste läxa som vi fick idag. Man ska typ skriva massa saker om sig själv och vad man tror att andra tycker om än -.- haha, men vi fuska lite och sa till varann vad vi tyckte om varann x)





haha, jackan gick att knäppa helt upp i luvan ;)

nathalie tog in massa kläder och prova, sen när hon skulle visa oss trodde hon att vi skulle skratta jätte mycket åt det, haha

och min fina väska!

bruna linser

hejsan :)
nu har jag slutat och är hemma hos nathalie, vi ska snart ta bussen till stan. Men ska inte köpa något för jag har typ inga pengar med mej in. Men jag ville att bara ska få reda på att jag lever, haha.

Vetni var jag gjorde igår? :)
jag beställde hem bruna linser, fick bli ett sånt där impuls köp då det beställde vi hem, och dom kommer om några dagar så jag längtar! och hoppas jag blir fin i dom, och självklart ska ni få se före och efter bild.
Men ungefär såhär kommer dom se ut!

130110

Godmorgon! känns som om jag börjar mina inlägg såhär varje morgon?..

Nu sitter jag här och äter rostmacka med nutella, mumms ;) idag går jag i skolan till halv tolv, (håltimme) och då ska jag typ till stan. men jag vet inte om jag har några pengar.. nej det är inte lätt att leva mitt liv!
Vad ska ni själva göra?
jag har typ ont i huvudet också, ;( men det är nog från nacken för jag har ont i nacken också :p
Aja, nu ska jag äta upp och ringa mamma! puss bitches ;)

klar me läxan :D

Nu har jag skrivit en två sidor lång labbrapport -.- det får vara dagens läxa! har massa andra som tex. tyska, engelska och annat i NO, men det får fixas nån annan idag i veckan. Fatta att man blir trött om dom ska börja med läxor första veckan? hahah ;) tur iaf att våran svenska/so lärare inte ger oss några läxor :D mhihihi, vi brukar tillochmed slippa prov för hon tycker vi är så duktiga :)


mina töntar♥ det är ju bara iza som saknas där, hahahahah :D<3

just nu;


skriver en labbrapport från en labb vi gjorde innan lovet -.- och har massa anteckningar från den

hjärta som jag gjorde på lektionen idag, haha. Jag skulle ge en lapp till nathalie och då såg jag izas jätte fina hjärta så jag gjorde oxå ett fint :)

Aja, nu måste jag fortsätta. Ska göra en till efter detta ;_;

alice & nathalie är här :)

hejsan sweeties ;)
idag efter skolan så drog jag, alice & iza hem till mig och åt och gjorde smoothie. Efter det drog iza hem och nathalie kom hit och vi kollade paradise hotel! nu är dom fortfarande kvar och har krig i min säng ;)

07:32

god morgon!
nu har jag gjort mig färdig, haha! det är fan rekord. Idag går jag i skolan till halv tre, och jag vill verkligen inte till skolan. Vi ska ha tyska och mina tyska böcker är borta (?) och våran lärare kommer bli så jävla arg :( men jag får säga att jag inte hitta dom eller något ;)
efter skolan ska jag hem och kolla paradise hotel som var igår :D


ha en bra dag! :)

sova

Nu orkar jag inte vara vaken längre efter sex timmars sömn inatt, godnatt! <3

tetris ;)

Här är lite bilder från idag :)



haha, visste ni att tetris är typ världens roligaste spel? vi spelar det varje dag i skolan så fort vi får tråkigt.
Och alice har inte det på sin mobil för att hon har en HTC så när hon ska spela på någon av våras mobiler är hon som fast! haha, brukar också spela det på morgonen när jag går upp för att bli lite pigg!
och idag i skolan slog vi highscore (;


smoothie á la me :)

hejsan!
nu precis har jag gjort en smoothie! den var av mitt helt egna recept på lite saker som jag hittade hemma. Och om ni vill göra den kan ni få receptet av mej!

en halv banan
en halv dl mjölk
en halv dl grädde
lite hallon (bestämm själv hur mycket du vill ha)
ungefär en halv mtsk socker

först så tog jag grädde och vispa det så det blev fluffigt, sen i med banan, mjölk och hallon. Fortsätt att vispa, i med socker. Vispa lite till och sen, klar! :D





här ser ni mitt nya nagellack  :)



den ser rätt god ut va? ;d
för den var as god! :D

haha fail xd


haha, såhär såg det ut inatt när jag var klar och inte orkade mer ;)
men pratade med pappa innna och vi ska fixa hela rummet på ondsag! :D

tappad mobil ;)

haha, hemma nu från alice men vetni vad som hände i skolan? ;)
först fick vi sluta tjugo minuter tidigare av en lektion, sen så när vi slutat går vi mot bussen och då märker min lilla klant alice att hennes mobil är borta så jag ringer den, och ringer. Men den svarar inte och hon hittar inte den, så hon kom och tänka på att den kanske var i gympa salen för hon hade inte vart med på gympan så bara suttit och kollat på och kanske glömt den där, så iza gick till gympasalen och jag & alice gick till vaktis men han var inte där och den var inte där. Inte i gympasalen heller så vi gick till ardvid (gympalärare) och kolla om han hittat den men nej det hade han inte. Sen ringer nathalie mig när vi letar efter den och frågar vart vi är för hon är på bussen.

nathalie - var är ni?!
jag - alice har tappat bort sin mobil -.- hoppa av bussen
nathalie - men den kör snart, bara kom!!
jag - nej men vi måste hitta den, du får hoppa av och hjälpa oss att leta så får vi va hos dej ist
nathalie - nej men nu kör bussen (panik!)
jag - men ropa att den ska stanna
nathalie - nejj, vi är påväg nu ;o
jag - aja, åk hem till dej då så kommer vi när vi hämtat den!

haha, värsta panik. Men vi hitta den sen i izas skåp där alice lagt den -.- så vi hann precis till lokalbussen.
När vi kom hem till alice åt vi, prata massa och sen låg med spikmatta & någon massage kudde. As skönt :)

facelook ;)



jeans, linne & min tröja :)
nu åker jag till skolan!
puuss ;*

smartiing häär (h'

god morgon!
idag var det as jobbigt att gå upp, men jag kom upp! och in i duschen och nu frukost.
Inatt när klockan var tolv var jag hur pigg som helst och tyckte att det behövdes möbleras om lite så jag fixade det ;) flyttade sängen men sen efter tio minuter kom jag på att jag har låtit som en elefant så det fick bli bra sådär så kunde jag fixa resten idag. Så jag la mig, men sen blev det hur läskigt som helst för sängen stog mitt i rummet och det kändes som om nån vad bakom sängen, så jag flyttade snabbt tillbaks den och somna sen vid halv ett.
Idag ska jag gå i skolan tills halv fyra tror jag så mer uppdatering efter det :)
ha en bra dag!

gnatt<3

Nu ska jag typ stänga av datan och sova, en hel vecka av skola :( massa läxor och sånt shit! :(

lyckat alva! (y'

Nu sitter jag här med toast och té. Självklart efter jag har tagit en bild och ska sätta ner koppen så tappar jag hela och det rinner ut på golvet! -.- Så jag skriker att dom ska hjälpa mig att torka upp men ingen kommer så fick göra det själv. Och när jag torkade på golvet såg jag att det var jätte dammigt imed att jag aldrig dammsög igår för iza kom och jag glömde bort det. Men nu är det iaf fixat så nu ska jag bara ta det lugnt, imon är det skola och tillbaks till vardagen att somna tidigt & gå upp tidigt.

Ansiktsmask, hårinpackning


Detta ska jag göra nu!


en vanlig dag :)


haha, såg denna på izas blogg och jag bah; uuh dålig låt. Men igår när hon var här så la hon in den på min spotify lista så nu har jag lyssnat på den idag och jag håller med henne. Man blir typ hur glad som helst när men hör den, det går ju inte att vara på nått annat humör än glad. Men lyssna på den några gånger så kan ni texten och känner hur glad man blir ;)

hej :)

idag har jag bara kollat film och legat i sängen med datan och sovit.
Igår var vi hos Anders i frösakull, vi åt mat, god efterrätt och massor med godis. Kollade två filmer också, kate and leopold & high school musical 3 men det blev ju inte så jätte mycket kollande för alice kusin elliott vad helt galen. Han sprang runt och skrek och busa massa. Vid ett åkte vi hem och då somnade jag direkt.
Nu har jag precis kollat mean girls. Fast slutet hacka så stängde av!




tyvärr får ni inga fina bilder på när alice & ja leker me elliott för ja vet inte om han får va me här :)

till anders ikv

Nu har iza åkt hem och jag har duschat, sminkat mig och fixat håret. Ska bara borsta tänderna en snabbis sen åker jag till Anders med alice, hennes mamma och där är hennes kusin! :)<3
Ska ha en mysig kväll med min babe! <3


+ massa armband!

gör era liv positivare

Iza smsa mig imorse och fråga om vi skulle göra något så hände med till eurostop men köpte inget förutom en frapino på espresso house! sen efter åkte vi och handla och då blev det två ansiktsmasker. Sen åkte vi hem till mig och laga kyckling, bacon och sallad. Nu har vi precis läst i frida om massa saker som gör en lyckligare och att få bort "dumma tankar" så vi gjorde en liten film till er så nu ska få veta hur man gör. Haha, så era liv blir lite positivare!

hoppas era liv blir mer positiva.

frukost

cha ;d
imorse vaknade jag vid elva och jag  då städade mamma mitt rum! fast jag fick hjälpa till lite ;_;
idag ska det hinnas med rätt mycket så nu äter jag. Sen ska jag till eurostop sen hem igen och fortsätta att städa.
Ha en bra dag!

godnatt<3

hejsan! sitter här nu medans alla andra sover och kollar american pie ;d det är den me pajen x) mahhaha!
men den är typ snart slut så ska sova då imed att jag vart så trött innan idag men inte nu? xd
godnatt iaf :)<3

:(

fick nyss reda på att vi har fått en lapp från tandläkarn, dom har sjutit fram tiden då jag ska dra ut en tand så om en vecka blir det. Sen två gånger i februari och sen får jag tandställningen :( jag hatar att dra ut tänder, det är så jävla äckligt. Först sprutan som gör så fucking ont, sen när dom typ drar i tanden och det bara gnisslar.. uuh ;(
min första tid jag hade var den 22 januari, som tur var med den tiden var att jag var tvungen att gå från skolan, men nej! jag ska dit ist den 15 januari vid typ två, och då har jag redan slutat! sen dom andra gångerna är två tisdagar då jag oxå har slutat redan :( buhuhuuh!

film

Nu ska vi kolla i hennes skor!
pussar ;*

nathalie & iza

hejsan! sorry för dagens dåliga uppdatering idag igen men har vart hos nathalie hela dan med iza. Imorse var det inte så svårt att komma upp med tanke på att jag inte somnade förens ett men det var ju iskallt, -15 grader så man blev ju lite piggare på det. Kom till skolan och det var en vanlig en chill dag som vanliga fredagar. Efter skolan drog vi hem till nathalie och åt för vi var skit hungriga, det var lixom pyttipanna i skolan och det ser ut och smakar som kattmat -.- hos nathalie sen satt vi och läste en bok. haha, men vi tyckte den verkade bra. Även fast både jag och nathalie har läst den men vi alla läste den tsm, först somna iza. Sen när det nästan var slut så somnade jag så alla var nog riktigt trötta idag så då åkte jag hem. Nu är jag skit hungrig igen och sitter och väntat på maten som snart ska vara klar, eller det får vi iaf hoppas!
Imon ska jag med alice till Anders dit hon, sin mamma, kusin och hans föräldrar ska. Kanske inte så roligt så jag hänger med henne och leker me hennes lilla kusin.
Aja, maten är klar och magen kurrar!

godnatt

Nu ska jag sova, är faktiskt lite trött för jag lyssnar på lykke li och man blir alltid så trött när man lyssnar på henne. haha sjukt, vaffan snackar jag om? xd
men aja, ska kolla om det finns något rolig man kan ha till bodyn imon, alice ska oxå ha den -.- båda vill ha den så det får bli så^^ så vi ska leka tvillngar som man alltid gjorde när man var liten x)
god natt! får se om jag bloggar imon, får hoppas att jag änns kommer upp, är ju så himmla trött på morgonen. Imorse fick mamma ringa mig och väcka mig vid elva även fast jag ställt larmet på tio :p

kollat film!

Ursäkta för dagens dåliga uppdatering men har vart iväg i princip hela dan.
Först åkte vi in till stan, då gick vi till tandläkaren där dom bara byta några ståltrådar så nu sitter den igen. Sen gick vi och sola i en kvart, då fick man färg så nu är man brun & fin!
sen gick vi och käka på vattenporten. Mackan jag alltid älskat  åt jag, men som man har ätit för mycket av så den är absolut inte god längre. När vi satt på vattenporten bestämde vi att vi skulle se bio ikväll - avatar så vi gick och bokade biljetter men ångra oss lika snabbt som vi kom ut med dom så iza fick lämna tbx dom så vi hyrde film, gick lite mer på stan då jag köpte en jätte fin body, haha alice köpte likadan, en bh & ett läppglans!

sen vid sex skulle vi ta bussen men satt på donken förlänge och missa den så vi fick ta den vid halv sju och kom hem sju, åt. Till alice och kolla film med iza dit hugo & otto också kom. Men av alla dom tre filmer vi hyrt så var inte en ända bra -.-
Nu ska jag kolla bloggar och sånt sen får jag väll tvinga mig till att bli trött inför skolan imon. Börjar som vanligt men sen vet jag inte vad vi gör på dagen.

tandläkaren, sola solarium & shoppa! :D

Nu har jag gjort mej klar och ska om en halvtimme åka in till stan (jag trodde att jag inte skulle hinna så vi tog bussen senare)
då går vi dirr till tandläkarn sen och går vi och solar! sen blir det stan! :D





åh vad trött jag ser ut ;)
men det är jag, och bara tanken på att jag ska gå upp halv sju imon får mig att må illa ;(

spice girls - wannabe


kommer ni ihåg hur mycket man lyssnade på spice girl förr i tiden? ;d
min syrra typ lyssnade sönder på dom! haha
hörde dom nyss på mtv och man fick värsta bra feeling ;)

stan idag!

god morgon!
jag vaknade för ett tag sen av att mamma och ringde och väckte mig -.-
nu har jag iaf ätit frukost, seg fralla med oboy! haha
idag ska jag in till stan med alice och iza, vi ska först gå och shoppa och sånt sen vid halv tre måste jag gå till tandläkaren så då får dom hänga med mig. Men ska bara laga tandställningen så det går nog snabbt!
Nu ska jag gå & duscha för vi tar bussen om en timme!
puss ;*

sova

Nu har vi kollat på filmen sprängarn eller något sånt hette den. I början var den jätte seg men nu i slutet var det hur spännande som helst! nu ska jag iaf sova, på fredag börjar skolan :( men vi har ju kort dag på fredagar!
god natt ;*

test!

Namn: alva ;)

Kallas för: inget^^

Stjärntecken: oxe

Höger eller vänsterhänt: högerhänt, heter det så?

Piercingar: hål i örnonen ;)

Tatueringar: nej men vill ha ett hjärta på handen :)

Längd: 1.63

Skostorlek: 36/37

Hårfärg: Blond

Fräknar: ja tyvärr :(

Motto: lev livet som om det vore din sista dag.

Kär? nix

Önskar du att du bodde någon annanstans? stockholm skulle inte vart fel ;)

Dricker du? yes, massa cola x)

Röker du? nej

Vilket schampo använder du? vet inte riktigt

Vilken parfym använder du? britney spears & någon annan.

Vad är du rädd för? spindlar och att gå själv i mörkret ;)

Gillar du att tvätta? Jag vet inte ens hur man gör

Gillar du berg- och dalbanor? ohja!

Senaste…

Filmen du hyrde? vet inte, typ hur länge sen som helst

Filmen du köpte? minns inte..

Låten du hörde: banana pancake :D

Låten du laddade ner? hmm.. ja vet inte

Personen du ringde? alice

Personen som ringde dig? alice

TV-program du såg? sprängaren -.-

Person du tänkte på? bah för jag fick denna frågan tänkte jag på massa folk^^

Favorit…

Låt: banana pancake! hahahahaha

Sak att göra: blogga såklart :D

Sport: ingen!

Dryck: cola och juice

Kläder: tights & linne

Film: mitt liv som popstjärna, ;d mahaha!

Bil: venne

Serie: DH & PH. hhahahah x)

Har du någonsin…

Ljugit för någon? mhihii yes xd

Varit i slagsmål? Nej

Blivit arresterad? nej

Träffat någon från internet IRL? åh, vem har inte gjort det?

Antal…

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går fortfarande i grundskolan

Gånger ditt namn varit med i tidningen? aldrig, haha!

Senaste…

Boken du läste? i hennes kläder ;d

Personen du fick e-mail av? youtube (h'

Personen du fick brev av? banken

Personen du fick sms av? iza

Gången hela din familj åt middag tillsammans? vet inte

Saken du köpte? tröja i helsingborg

Vad har du gjort idag? kollat PH med alice och natha och vart ute i snön me nathalie

Brukar du svära mycket? yes ;d

När stiger du upp på morgonen? När jag vaknar, annars när det är skola så kvart i sju.

Vad har du på dig? fotbollsstrumpor, tjockstrumpor, hot pants, linne och övertröja :)

Vad ska du göra ikväll? sova

Vad är du allergisk mot? katter, pollen och "högt gräs"

Var har du ont? ingenstans

Använder du hårspray? japp

Kan du stå på händer? Är världens ovigaste person, kan inte ens göra en kullerbytta

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? av godis så salt, annars hatar jag salt

Gillar du ketchup? hoho ja :D

Är du glad nu? mhm :)

Var du glad igår? klart! jag var ju me mina älsklingar hela dan!

Vad dansar du till? musik

Stockholm är… ? sveriges huvudstad

Göteborg är… ? en stad^^

Kan du sjunga? Jag önskar att jag kunde men nej

Spaghetti eller makaroner? makaroner

Land du vill besöka? typ new york verkar coolt

 

Jag har ju inte bloggat så mycket ikväll så det fick bli ett sånt här test, och nu vet ni ju lite mer om mig!


kallt

Jag kom in på mitt rum innan då här var iskallt så höjde värmen men nu en timme lr så har det bara blivit kallare. Ni tror inte att jag stängde av det lr?! -.- så nu är elemntet iskallt så satt det på rätt hög värme nu, saken är bara att jag inte kan somna om här är för varmt ._. dagens i-landsproblem!

paradise hotel!

hej (:

Inatt har alice & natha sovit här. Vi somna halv tre efter att ha kollat paradise hotel som jag har blivit helt beronde av. Imorse vakna vi, kolla lite mer paradise hotel och sen gick alice hem. Då åt jag & natha sen drog vi ut i snön. Vi gick till stranden och åkte pulka men det var as kallt om fötterna, så vi drog hem rätt snabbt och drack varm oboy med grädde. :)









nathalie trilla x')

min snygga outfit efter vi kom in ;)


alice & natha sover här :)

hejsan söta! :)
nu är jag, alice & nathalie hemma hos mej och har precis vart ute i snön massa! vi typ åkte pulka på vårt gamla dagis och det var jätte mysigt ;* nu har vi kommit in, bytt om till pyjamas och står just nu och kokar vatten till té. Sen ska vi hoppa ner i sängen, dricka vårt té så vi blir varma och bara prata :)
god natt! :)

massor med snö ute!


fattar ni att jag fryser? ;s
sitter med en varm filt runt mej och brasan är tänd.♥

kolla film

Ikväll skulle igentligen jag, alice, iza oh natha ut i snön & leka men alla var trötta och både jag och alice känner oss lite småsjuka så det blir att kolla film hos mig ist med cola och popcorn! men iza var trött och tråkig så hon hänger inte med. Men vi tre ska iaf kolla film! :)


bilder & videos från idag :)







lite bilder från dan ;)






helsingborg! :D

hejsan!! nu är jag hemma från helsinborg där vi hade skit kul! först så var i inne i stan och då köpte jag ett par jeans och en kajal. Sen åkte vi till väla och då köpte jag en övertröja. Och glad är jag för nu har jag testat att använde mitt kort ;) mihihi.
Nu ikväll ska vi tjejer åka pulka och leka i snön för fan vad snöar, det är seriöst snöstorm! tror att det är ungefär 20 centimeter snö eller något så det blir kul :D
Bilder på det jag har köpt är inget roligt för det är bara ett par blåa jeans och en svart hel vanlig tröja^^

videosarna funkar inte? ingen aning varför men jag ber nathalie kolla om dom funkar för henne när hon loggar in snart :)

helsingborg!! :'DD

God morgon! nej, vi har inte vaknat såhär tidigt själva utan idag ska vi med iza till helsingborg och shoppa så hon ringde mej för en liten stund sen och väckte mig :)
Inatt så somnade vi inte förens halv tre typ för vi kunde inte sluta skratta, vi sa massa med hel sjuka saker. Nu ska vi iaf snart äta frukost sen blir det helsingborg!! :D wohoo!!
men fan vad det snöar ute, det är seriöst snöstorm nu! ;o men det är naaajs! :D
synd bara att min kamera är hemma :( jag tänkte inte på att ta med mej den igår, men men, min mobil har ju så bra kamera så den blir bra ;)

snö

inatt har det snöat, och inatt ska det snöa!

hej mitt vinterland!


cola, csi & en underbar vän perfekt kväll!

nana här.

hejsan! nu är jag framme hos nathalie. Hon sitter och syr och jag kollar på family guy.
haha, perfekt (y' ikväll sover jag här och sen imon får vi se vad som händer! :)







hahah ;)

mot nathalie

Nu har jag fixat till mig lite så nu sticker jag till nathalie för att vara där ikväll! :)
puss

:D

jag har fått mitt bankkort!! :DDD

med en liten söt bild på nelson♥

nuknuk

omg!! jag har beställt världens finaste väska!!

imed att min väska gick sönder och jag inte orkar åka in till stan i all snö så klicka vi hem denna från nuknuk.
Sjukt fin, ingen som håller med? (:

god morgon

haha ser ni vad klockan är? (;
imorse satt jag larmet på tio för att gå upp tidigt för att jag ska hinna göra något av dagen eller något, jag vet inte riktigt varför! hahaa. Men iaf, jag vaknade precis ist för det var jobbigt att gå upp vid tio men nu är jag iaf uppe.
Idag vill jag åka in till stan och köpa en väska men vi får se, skulle typ åkt i med alice. Eller vi sa något om det igår så vi får se om hon orkar det idag!
Men vetni vad jag ska göra nu? :)
kolla på sjunde himlen, pusshej!

hos iza

Nu är vi hemma hos iza efter att åkt massa pulka. Men det var is kallt och jätte halt så jag kunde inte komma upp i backen så jag fick typ krypa upp. Men nu är vi hemma igen och sitter hos iza och sitter och kollar heartbreak hotel som är rolig. Jag har typ aldrig sett den innan men både nathalie och iza har gjort det så dom typ berättar hela filmen i förväg -.-

mahahah vilka snyggingar!


drar nu! ;)




nu drar jag till frösakull med nathalie där vi ska träffa iza och åka pulka! :D
självklart har jag klätt mig varmt med mjukisbyxor, strumpbyxor, linne, övertröja och tjockstrumpor!
Kommen tbx sen med ett fint videoinlägg! missa inte det!!! ;)

pulka :D

Nu har jag pratat med iza och nathalie hur länge som helst och det slutar nu med att om en timme tar jag och nathalie bussen till frösakull och åker pulka. Så nu ska jag duscha, sminka mig och fixa mig. Värsta soffpotatisen har jag blivit som bara sover halva dagarna och sen bara slöar! haha.
Så vi hörs om en timme ungefär igen! :)

ajj

gissa vad som hände igår i huvudeet, jag ligger ner och har mammas mobil ovan för mig. Lite svårt att förklara men ungefär såhär.

HAHAHAH

och sen så tappar jag mobilen i huvudet, så fem minuter senare har jag en stor fet bula :( hemskt!

hejhej :)

god morgon!
asso fan :( igår så somnade jag vid halv två som jag inte skulle göra. Idag vaknade jag vid halv ett. Det är sjukt!
aja, jag kom upp och åt godis och idag ska jag göra något. Men vad? ;)
vad ska ni göra? (:

sova

Nu ska jag sova, mamma tvingar mej och min data dör när som helst :( buhuhu. snabba mej!
idag har jag gjort 11 inlägg, wooho (y' bra jobbat alva ^^
men det är bara för att jag har haft super tråkigt, nu sova. god natt<3

svin kallt ute.. :(

Gissa hur kallt det är hos oss?
-12.2 °C
ffaan vad kallt, nu vill jag bara ha sommar, sol och bad! ett plus skulle vara om man skulle åkt till thailand imon typ xD fett skönt isf ;) mhihi.. men ja, man kan ju alltid drömma :p



ååh en dag i sommras, vi var på alice mosters båt och det var jätte varmt. Samma dag som alcazar uppträdde då jag, alice, pizze och ted var där och kolla och stog längst fram och kolla. Skit kul hade vi ;)

sjuk kanske? :)

Jag tror jag håller på och börjar bli sjuk :( har jätte ont i huvudet, är varm och det känns som om jag har ett hjärta i benet (?) eeh, wtf?! haha, har ni aldrig haft det så? det typ dunkar i benet eller armen eller något? typ som om man har fått ett extra hjärta så känner man pulsen? haha. Sen har jag ont i armarna, jag tror det är förlamningarna som börjar komma från svininfluensesprutan, eller känns det som träningvärk. Saken är bara att jag inte har tränat något. Men jag kanske har "smygtränat", för det kan man. Vem vet om jag gör armhävningar i sömnen?! nej inte jag iaf :)
hiiih, slut klagat nu! kände bara att jag behövde klaga av mig lite.

veckans hiss!


klicka på bilden för att komma till bloggen!

veckans blogg!
har börjat läsa den nu lite då och då och jag gillar den bara mer & mer.
Rebecka som har bloggen skriver roliga saker, många videoinlägg. Ja jag gillar denna bloggen mycket!
Hon är även väldigt söt & mycket lik Kenza, ingen som håller med mig? ;)
Och jag tycker att ni ska börja läsa denna bloggen, för man får faktiskt inspiration av henne oxå!
Ja läs den och säg sen vad ni tycker om bloggen :)

massa nya läsare! :)

Shit vad man mår illa nu efter alla chips ;o kan inte änns tänka på det för man känner verkligen hur man bara vill spy då.. Men jag kollar en film, en förtrollad romans. Har sett den innan och den är väldigt bra, den får ju även mig att tänka på andra saken är chips :p
Sett att jag har fått massa nya läsare. Välkommna (; nejj men jätte roligt. Hoppas ni stannar kvar!
Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om? :)

chips, godis, cheesecake och victorias secret fashion show.



+


cheesecake

haha det ser helt jävla äckligt ut, men det var det inte. Vit choklad cheesecake utan socker. Ah mamma glömde hälla i det när hon gjorde den^^ men det var faktiskt god.
Skit samma, massa chips & godis och nu victorias secret fashion show. Perfekt! (y'

föräldrarfällan!

Ni vet den filmen! typ väääärldens roligaste film och den går på tv nu, tyvärr missa jag början men what ever! den är ju bara så bäst så ni är jag fast i den när jag igentligen måste gå och föna håret och fixa mig för ikväll ska vi ha gäster! men ni som inte har något och göra, slå på tv4+ och kolla på föräldrarfällan för då får ni er ett gott skratt!


det är lindsey lohan som spelar båda tjejerna när hon ungefär var 11 år. Så spelar hon tvillingar men det är bara igentligen hon och inte någon annan! :)

shalalalaala

Nu ska jag gå & duscha, det kan behövas! ;d
shalalalalaa ;*

02-01-2010

god morgon sötnosar! ♥
känns ju som om man börjar varje morgon inlägg såhär?
vaknar sent, äter frukost sent. Sen bara liggen hemma men det får det bli ändring på!
Idag är det lördag va? man håller ju inte reda på dagarna när man har lov men snart är det slut och då börjar skolan.
Nån dag i veckan ska jag in till stan och köpa en väska för hunden bet sönder min förra i torsdags när han var hemma :( men äh! jag blev bara glad ändå för det kan behövas en ny väska. Sen ska vi också in till banken och kolla om mitt bankkort kommer snart och sätta in lite pengar på kortet.
Men vad händer idag?
ingen aning, orkar inte göra något. Men ändå så orkar jag inte bara vara hemma som jag vart nu alldeles för mycket, aja! något ska jag göra.
Vad ska ni själva göra? :)

sova

Nu är jag trött, finns inget att göra och imon ska jag vara pigg så nu sova. God natt<3

chaa ;d

Alla andra var trötta så dom skulle sova nu men naej.. min trötthet har gått över till en pigg & hungrig alva men vill ha riktig mat! inte macka och sånt äckligt, riktig mat ska det vara.
Men ska iaf kolla bloggar, bdb, videoinlägg och lyssna på musik. Sen får man väll hoppas på att man är trött,
vad gör ni? :D

NYÅR!

Asso jag har vart så sjukt trött hela dan, vi kom hem vid halv fyra. Då var det bara att lägga sig undet täcket i värmen och sova. Vid halv sju vakna jag och nu har jag precis ätit och är mycket piggare. Vi ska typ åka och köpa godis nu men maxi stängde precis men vi åker till preem ist.
Igår så var vi hos hugo & fabian. Först var det as tråkigt men sen vid tolv gick vi och smällde raketer, jag, hugo, fabian & emil. Sen vid halv ett gick vi upp till campingen och kolla när andra smällde och där träffa jag nathalie och massa andra men fyfan vad kallt det var! sjuukt kallt. Så jag gick hem till dom igen där jag, hugo och fabian kolla film och sen vid tre gick vi hem. Imorse vaknade jag vid ett och nu tänkte jag att ni ska få se lite raket bilder som jag tog igår ;) som faktiskt var fina :D mhihi!


erkänn fin bild? (a' ser ni att det är ett hjärta? :)
synd bara att den där jävla skylten var med










Nu ska jag åka och köpa godis! pusspuss ;*

God middag..?

god morgon!
jag vaknade precis rätt trött xd
hinner inte lägga ut bilder eller berätta om igår nu för jag ska äta lunch hos calle & dom^^
om en halvtimme så måste göra mig iordning nu men när vi kommer hem så lägger jag ut lite filmer, men kan säga en sak.. Mina händer var is, jag hade ingen känsel i fingrarna och i benen eller föttena ;s så kallt var det så jag gick hem rätt tidigt till hugo oh fabian efter att vi vart och kollat raketer.
Men nu måste jag göra mig iordning och sen gå och äta frukost/lunch.
Vad gjorde ni igår? :)
skriv
nu medans jag är borta så kan jag få se något roligt sen :D 

RSS 2.0